Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ekteki dosyada ne yapmak istediğimi belirttim. Süzme işlemi yaparken seçtiğim başlığın bir sonraki çalışma sayfasında kontrol edilerek karşısında yazan metnin eklenmesini istiyorum. Yardımlarınıza şididen teşekkür ederim.
Kitapçık üzerinde çalışıyor fakat farklı bir yere uyguladığım zaman(Özet tablo) formül çalışmıyor. Daha basite indirgeyebilirmisiniz? Örneğin tek seçimlik listelere... Teşekkür ederim
Süzülmüş alanda çalışacak formülün uzun olması normal. Verdiğiniz örneğe göre cevabı verdim. Siz dosyanızın formatı farklı ise bunu bilememem. Tek seçimlik listeden ne kastettiğinizi anlamadım.
Demek istediğim süzülmüş alan değil özet tablo oluşturduktan sonra çıkan seçmeli tablodan seçilmesi! Yani tüm süzülenleri değil tek kelimeyi doğrulayıp karşılığını yazması. Örneğin Ahmet = Keman Öğretmeni şeklinde
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.