DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bende Windows7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum hata vermiyorTeşekkürler.....
Malesef 64 bit işletim sisteminde hata veriyor. PtrSafe özelliğini aktifleştirin diye uyarı veriyor
Referenslarda missing ile başlayan tikleri kaldırın.Merhabalar
Öncelikle emeğiniz için çok teşekkürler sn. Halit bey. Sistemim türkçe 32 bit win 7 SP1 ve türkçe office 2010'dan oluşmaktadır. Herhangi bir sayfadaki herhangi bir hücreye tıkladığımda sırasıyla 1,2,3 ve 4 nolu hataları Takvim1 sayfasındaki değer değiştiriciyi tıkladığımda 11 nolu hatayı alıyorum. Yardım edebilir misiniz acaba?Saygı ve selam ile...
Kod sayfasındakiCahilliğimi bağışlayın ama biraz açıklama yapabilir misiniz acaba? Saygı ve selam ile...
Bu durumu bende bilmiyorum belkide lisanlarla ilgili bir şey olabilir."MISSING:Microsoft calender control 9.0 " yanındaki tiki kaldırdım ve düzeldi. Teşekkür ederim Halit Bey. Acaba kaldırdığım bu şey nedir. Saygı ve selam ile ...
takvim örnek.xls dosyasını birinci mesajdan indirdim. Bende de hata veriyor. üstadım. Toolstan referencesten missingin tikini kaldırdım. ama hata düzelmedi. hata ile ilgili caps ekte.Teşekkürler.....
Malesef 64 bit işletim sisteminde hata veriyor. PtrSafe özelliğini aktifleştirin diye uyarı veriyor
Sizin ne demek istediğinizi anlıyamadım burada birkaçtane userform ve sayfa mevcutMehaba hocam ayrı bir Textbox bugün bayram bugün 19 mayıs diye gösterebilirmiyiz.
Aşağıdaki linkleri inceleyintakvim örnek.xls dosyasını birinci mesajdan indirdim. Bende de hata veriyor. üstadım. Toolstan referencesten missingin tikini kaldırdım. ama hata düzelmedi. hata ile ilgili caps ekte.
iyi çalışmalarİlk mesajınızda ki; Takvim Sayfada.xls yükledim. Tam işime yaradı.Sağolun.
Bu konuyla ilgili aşağıdaki linkdeki 627-628 mesajlara bir bakarmısınız.Selam konu biraz eski ama merakımdan öğrenme çabası olduğu için bir yardım ihtiyacı duydum. 1. mesajdaki rarlı dosya içindeki takvim1 de dini bayramları 1gün önceden hesaplıyor bu hatayı gidermek için ne yapmak gerekli. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler iyi çalışmalargxel çalışmalara teşekkürler