tarih fonksiyonlarının makro ile yazılması

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Eee Sayın uzmanamele şimdi kaç şık kaldı çözülecek? :)

Demekki pat diye sorunca millet korkuyor, parça parça olunca yavaş yavaş çözülüyor sorun :)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn N.Yeşertener, aslında kısa sorular şeklinde olsa daha çabuk cevap alabileceğimi biliyorum.
soru sorarken bir bütün olarak sormaya özen göstermemin sebebi; arşiv yapacak arkadaşlar için kolay olması açısından.
bir parçasını sorup sonra başka şey sormaya devam etmekle, soru bütünlüğünü toparlamak zor olur diye düşünüyorum. sizin cevaplarınızı bir dosyada toplayan kişi benzer sorular için başka kaynak aramaya gerek duymayacaktır. arşiv için güzel bir kaynak ortaya çıkacaktır.
yanılıyor muyum?
ilginize tekrar çok teşekkür ederim syn Yurtsever kardeş ;)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn N.Yeşertener
4. ve 6. madde eksik kalmış ;)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
fonksiyon ve makro ile yapılmış örnek dosya

merhaba
Syn Necdet Yeşertener'in kodları ile düzenlediğim, tarih hesaplarının yerleşik fonksiyon ve makro ile yapılmış örneği ektedir. bu kodlar benim çok işime yarayacak. arkadaşlarımız, ihtiyaç duyarlarsa başka kaynak aramaya gerek duymayacaklarını umuyorum.
makro kodları modülde bulunuyor, aktif sayfa seçilince kod çalışıyor. bir kez çalışsın yeter diyorsanız makroyu butona bağlayın.

Syn Necdet Yeşertener'e çok teşekkür ederim.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Güle güle kullanınız Sayın uzmanamele

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn N.Yeşertener, sizden öğrendiğim kodlar sayesinde haftanın günlerini de ben ekledim. umarım doğru yapmışımdır.
tekrar teşekkür ederim.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Evet inceledim sonuca ulaşmışsınız. Acele etmeseydiniz onu da yapacaktım, sıra ona gelmişti ama sabah nete giremedim :)

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-04-2024
wordun her açılışında günün tarihini otomatik olarak nasıl getirebilirim.?

ekteki dosyada yer alan tarihin her açılışında günün tarihini nasıl getirebilirim? teşekkürler ! (örneğin yarın açtığımda 07/01/2008, ertesi gün açtığımda 08/01/2008 gibi, yada makroyla tek tuşla günün tarihini otomatik olarak getirmek )