Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarih formatını tanımlayacağınız hücredeyken Sağ Clik Format Cell/Number (Category'den Date Seçip ) Sağ taraftaki Type menüsü içinde istediğiniz format varsa seçin sayet orada bulamazsanız (Category'den Custom Seçip ) Type Kısmına dd/mm/yy yazarsanız istediğini görüntüyü elde edebilirsiniz....
Ben mi yanlış anladım acaba :?
Ã?rneğin A2 hücresine 15/02/05-13/03/05
yazıcaz,bunu ben yapabiliyorum.Hücreleri biçimlendir de ise Genel işaretli
:? Acaba ben mi soruyu yanlış anladım yoksa sizin pc ayarlarınızda mı bir problem var? :arkadas:
Tarih formatı olarak bende yapamadım amaç eğer görsellik ise yani sadece tarih olarak görmek ise benim yaptığım gibi yapabilir ama tarih formatı olarak yapmak
istiyor ise onu bende yapamadım
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler
15/01/05-14/02/05 şeklindeki tarih formatında kullanacağım.
yukarıda yazdığım [2005 Ocak] ayına denk düşmektedir.
bizden istenen böyle şey.
kullanılan Xp ofis 2002
Merhaba,
Maaş dönemleri olarak kullanılan bu tarihlerden
15/01/2005-14/02/2005 olarak yazılan dönem-->Ocak2005 Dönemidir.
Buna ait bir çalışma ekledim.Belki işinize yarar.
A1 Hücresine
15/01/05-14/02/05 gibi yazdığınızda Ocak2005 veriyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.