tarihe göre aynı olanları toplama

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Eğer yanlış anlamadıymsam burda iki tarihi karşılaştırıyor.Benim istediğim böyle bir şey değil benim istediğimde yine iki tarih yazılacak bu iki tarih arasındaki rakamları burda olduğu gibi alt alta sıralıyacak.Her sayının yanına da o sayıdan kaç tane varsa yanına adedini yazacak eğer o sayı belirtilen tarih arasında hiç yoksa hiç bir şey yazmıyacak.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Arkadaşım sen burda karşılaştırma yapıosun ben öyle istemiyorum.Benim istediğim iki tarih yazıyoruz ya bu iki tarih arasında mesela 4 ten kaç tane varsa onu yanına yazsın yine aynı bir alt satıra 5 ten kaç tane varsa onun adedini yanına yazsın.Yani iki tarih arasında olan rakamları alt altta yazacak bu rakamların yanına da her sayının iki tarih arasındaki adedini yazacak.

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Sanırım bu şekilde istiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
teşekkür ederim istediğim gibi olmuş.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Ben birşey daha sormak istiyorum bu kodlar istediğim gibi çalışıyorfakat her sutünu kendi içinde toplamı gösteriyor Örnek dosyadan var zaten.Gösterge sayfasında E hücresinde ve F hücrelerinde 1 rakamları var ben tablo sayfasında göster dediğimde iki tane bir yazıp yanlarını adetlerini yazıyor ben o iki tarih arasındaki toplam 1 adedini istiyorum.Her sutundaki 1 rakamların adetlerini bir kerede toplamını yazsın.

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Şu anda istediğinizi makro ile yapmak biraz zor gibi..

Alternatif olarak formül ile yapılmış çalışmayı ekte bulabilirsiniz.

Not:Formülü bir türlü makroya uyarlamadım.Bilen bir arkadaş bakabilirse bende sevinirim.

Burada kullanılan sayıları Array(dizi) şeklinde tanımlayıp, sonra bunları SUMPRODUCT formülüne alabiliriz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Öncelikle teşekkür ederim.Tablo sayfasında kodlar yazıyor.Bu kodlar çalışıyor mu?Bu kodları makro ile yapmama yardımcı olabilirmisiniz?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekte örnek dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım incelermisiniz. Umarım faydası olur.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Arkadaşım bu dosya istediğim gibi çalışıyor.Ancak benim bu dosyam c sürücüsünün altında çalışıyor.Ben bu dosyayı c nin altına attığımda bu formul çalışmıyor.Ve ben göster sayfasındaki göster butonunna bastığımda verileri yeniliyor.Ama tablo sayfasındaki listeleme butonuna bastığımda hepsi sıfır olarak görünüyor. Acaba bunu c nin altında çalıştırmak mümkün mü?Yada ben bu tablo sayfasını yeni bir excel dosyasından çalıştırabilirmiyim.Yine aynı işlemleri yapacak.Bu sefer aynı çalışma kitabında olmayacaklar.Listele dediğimde ana dosyadaki gösterge sayfasından okuyacak.Yeni açtığımız excel kitabında tablo sayfasına ekliyecek.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum!!!

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Arkadaşlar bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz?