- Excel Vers. ve Dili
- 2010 türkçe
benim sorum şu. çıkış tarihini girmediğim zaman kaydettiğimde giriş tarihinide yazmıyor bunun sebebi nedir?
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
SKORPİYON hocam bu excelde yapılmış bi arıza takip programı var bunda giriş tarihini yazıp kaydetmeye çalıştığımda "çıkış tarihi eksik" veya "yapılan işlem eksik" gibi uyarılar veriyor. bu bilgileri sorgulamasa olmaz mı. ve giriş tarihini de çıkış tarihini de girip kaydettiğimde tarihleri yazmıyor nedir bunların sebebi düzeltilebilir miVBA'ya geçin. Form üzerinde boş bir yere fare ile sağ tuş yapın. "Tab Order" seçin ve imlecin hangi sıralamada gitmesini istiyorsanız, nesneleri o sıraya göre diziniz.
Merhaba.benim sorum şu. çıkış tarihini girmediğim zaman kaydettiğimde giriş tarihinide yazmıyor bunun sebebi nedir?
Yenilenen dosya; son sayfada.link nerde hocam
Dosya http://www.excel.web.tr/f48/teknik-servis-aryza-kayyt-programy-t111403/sayfa2.htmlok onu buldum da tarihi yazıyorum kaydediyorum aşağıda yazmıyor. nasıl düzeltiriz
Ek dosyadaki kodları; kopyalayıp asıl dosyanıza ekleyerek çalışmasını beklemişsiniz.!HOCAM SON Bİ PROBLEM KALDI SERİ NO YU GİRİNCE HATA VERİYOR. BENİM CİHAZLARIN SERİ NUMARASI SADECE RAKAM OLARAK YAZILIYOR
HATA:
runtime error '13'
type mismatch
diyor