DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Forum yazılımında spam ile bir özellik bar. Daha önce kullanmadım ve tam nasıl çalıştığını bilmiyorum.Acaba bir üye için (özellikle yeni üye olmuş) 1 saat içinde en fazla 1 konu açma sınırı getirilebilir mi? Veya icinde Temu yazan konular engellenebilir mi?
Hocam nacizane bende daha önce farklı forumlarda yöneticilik yaptım. Bu tür sorunları aşmak için üye olmak için kullandıkları e-mail adreslerinin uzantılarını panelden engelleyerek bir nebze çözüm üretebiliyorduk.Forum yazılımında spam ile bir özellik bar. Daha önce kullanmadım ve tam nasıl çalıştığını bilmiyorum.
Şimdilik bir iki kelime ekledim..
Fakat risk şu bizde medajda " ya şu ..... Reklamları da çok oldu" gibi yazarsak spamcı olmuş olacağız sanırım. ( Kelimeyi kullanmamak için bilerek .... koydum/
Bekleyip görelim sonucu.
Ona baktım. Kullandıkları uzantı outlook.com. Onu da yasaklayamayız maalesef.Hocam nacizane bende daha önce farklı forumlarda yöneticilik yaptım. Bu tür sorunları aşmak için üye olmak için kullandıkları e-mail adreslerinin uzantılarını panelden engelleyerek bir nebze çözüm üretebiliyorduk.
Buna da baktım. VPN ile farklı ülke İP leri ile kayıt oluyorlar.Diğer bir çözüm önerisi: Hindistan, pakistan ülke ip aralığını yasaklamak.
Mesaj içeriğine göre kısıtlama oluyor hocam da şöyle örneğin kişi "Temu" yazdığı zaman "*****" olarak gözüküyor.Mesaj içeriğine göre kısıtlama olanağı var mı ki?