Textbox içine sayfada sıralı veriden düşeyara ile tarih çekemedim

Katılım
9 Ekim 2013
Mesajlar
3
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Arakadaşlar merhaba,

3 adet combobox içerisindeki değeri birleştirip unique bir değer elde ettikten sonra bu değeri iki sürunlu bir sayfada aratıp ikinci sütundaki tarih değerlerini textbox'a yazdırmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Worksheetfunction sınıfının vlookup özelliği alınamıyor hatası aldım. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.

TextBox1.Value = Application.WorksheetFunction.VLookup(ComboBox1.Value & "-" & ComboBox3.Value & ComboBox2.Value, Worksheets("Satinalma").Range("C2:D1500"), 2, 0)
 

Necdet

Moderatör
Yönetici
Katılım
4 Haziran 2005
Mesajlar
15,228
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Bir şey demek zor, Sayfa adı doğru mu?
Örnek dosyayı görmekte yarar var.
 
Katılım
9 Ekim 2013
Mesajlar
3
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Merhaba Necdet Bey,

Sayfa adı "Satınalma" aslında. Dosya nereden ekleyebilirim?
 

Necdet

Moderatör
Yönetici
Katılım
4 Haziran 2005
Mesajlar
15,228
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Kodda ise Satinalma yazıyor.

Doyayı paylaşım sitelerinden birine yükleyebilirsiniz.

https://dosya.co/ gibi
 
Katılım
9 Ekim 2013
Mesajlar
3
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Kodu yazdığımda karakteri tanımadı aslında kod ve sayfa adı birbirini tutuyor.

We transfer ile gönderebiliyorum mail adresi paylaşmanız mümkün mü?

Teşekkürler.
 
Katılım
2 Nisan 2016
Mesajlar
5
Excel Vers. ve Dili
Excell 2010
Abiler Cümleten s.a

LİSTE,ALINAN,SATILAN,KASA

kısmından oluşan 4 sayfalık bir dosyam var.
Satılan kısmına "düşeyara" ile Liste kısmındaki bir verinin numarasını girdiğimde ilk satır için tüm veriyi
hatasız çekebildiğim halde,
2. satır için hata veriyor nasıl düzeltebilirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Üst