Textbox yazdığımı entere basınca excele aktarsın.

Katılım
13 Şubat 2007
Mesajlar
30
Excel Vers. ve Dili
Office excel 2003
Türkçe
Textbox yazdığımı entere basınca excele aktarsın. (Çok kısa)

Selam herkese
Textbox'a yazdığımı entere bastığımda b3 hücresine yazmasını istiyorum.
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Şubat 2007
Mesajlar
30
Excel Vers. ve Dili
Office excel 2003
Türkçe
hımm. uzun oldu biraz sanırım,
 
Katılım
13 Şubat 2007
Mesajlar
30
Excel Vers. ve Dili
Office excel 2003
Türkçe
arkadaşlar farkında olmadan çok zor bi soru mu sordum acaba çok basit ama ben bilmiyorum sanıyordum?
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
41,553
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sorunuz zor değil ama forumda bu konuyla ilgili birçok örnek var. Arama yaparak ulaşabilirsiniz.

1. Kod; (Veri yazmaya başladığınız anda hücreye yazar.)

Kod:
Private Sub TextBox1_Change()
    [B3] = TextBox1
End Sub
2. Kod; (Veri yazıp enter tuşuna bastığınızda hücreye yazar.)

Kod:
Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 Then [B3] = TextBox1
End Sub
 
Üst