DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Hocam siz çok güzel yazmizsiniz ama ben bunu nasıl yapacagim benim bunu uygulamaya geçirecek Excel bilgim yok malesef rica etsem bir kod da bana yazarmisiniz ben istediğiniz şekilde masa üstüne klasör acar ilgili magazalarin excellerini istedigiz adla kayıt ederim lütfen bunu cozersek ömür boyu duaciniz olurum valla işimin yarısını yarım saatte bitirmiş olurumBu şekil mantıklı?
Belki kod türetilebilir..
Bu veriler Excel dosyasının oldugu klasörde yada içindeki EK klasöründe varsayarak
A sütunu Magaza Numaraları,
B sütunu Magaza Mail adresleri
C sütunu Cc mail adresleri
D sütunu (Dosyaadlari) Magaza Numaraları.xlsx
Mail içeriği
Konu: 1234 magaza envanter sonucu
İcerik: 1234 magazina ait yapilan envanter sonucu ektedir
Ek: 1234.xlsx
Eğer klasörde ilgili dosya varsa mail atıp, dosya yoksa atmaması mantığı üzerine kurulursa mail excel dosyası sabit kalır.
200 ek hazırsa 200 mail atılması gibi..
Ayıklama işlemiyle de uğraşılmayabilir.
Yarın dönüş yaparım, %90 çözülür diye düşünmekteyim.Hocam siz çok güzel yazmizsiniz ama ben bunu nasıl yapacagim benim bunu uygulamaya geçirecek Excel bilgim yok malesef rica etsem bir kod da bana yazarmisiniz ben istediğiniz şekilde masa üstüne klasör acar ilgili magazalarin excellerini istedigiz adla kayıt ederim lütfen bunu cozersek ömür boyu duaciniz olurum valla işimin yarısını yarım saatte bitirmiş olurum
Olsun olmasın beni dikkate alıp dinlediğim ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ben açıkçası bu kadar ilgili olacağınızı düşünmemiştim çok teşekürlerYarın dönüş yaparım, %90 çözülür diye düşünmekteyim.