• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Txt Formati

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
ArkadaŞlar Bana Sİzlerİn Yarmimi İle Bİr Txt Formati Lazim Eklİ ÇaliŞma Sayfasi Ve Txt ÖrneĞİne GÖre Acİlen Txt Formati Yapilabİlİrmİ ÇÜnkÜ Ödeme Yapilacak Personel Sayisi 1000 KİŞİyİ Buluyor Ve KarŞi Taraf Bu Txt Formati Olmadan Para Aktarimi Yapmiyor Bu YÜzden Ödemede Sikinti YaŞanacak LÜtfen Yardimlarinizi Beklİyorum Acİlen

Merhaba sn tatarcık

Yollamış olduğunuz ekte txt dosyasında formatını belirtmişsiniz gerçi ama ben yine de sormak istedim.

0011111113000000000000016.08

bu rakamı aşağıdaki gibi örnekleyere formatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

0011111113000000000000016.08

00 = ?
11111113 = ?

Yani hangi rakamlar neyi temsil ediyor ve olması gereken karakter sayısı kaç.

Ben sizin dosyanızdan mesela son rakamların "Tutar" olduğunu anlayabiliyorum. Ama gerisini anlayamadım..

Sıfırlar kaç adet olacak? Adı Soyadı Olmayacakmı? gibi....

Merhaba,

Acill demişsiniz ama yeterli açıklamayı da yapmamışsınız. Örneğin text dosyasında ad ve soyad yok, bu ad ve soyadlar kaç karakter olacak?, sıra numarası, hesap numarası, tutarın kaç karakter olacağı hakkında bilgi vermemişsiniz.

Aklın yolu birmiş :)

sayın engin74 çok güzel bir uygulamaya benziyor ama vb şifrelenmiş!

Sayın engin74

Sizin ekinizdeki format ile sayın tatarcıkın istediği format çok farklı...

Sayın İsmail Küçükşengün mutlaka bunun mantıklı bir açıklaması vardır merak ettim firma ların kullandığı bir dosya yada ne bilim ticari bir amacı olduğu içinmi böyle düşündünüz?

ben şimdiye kadar hiç denemedim ama forumda okuduklarıma göre bu şifreler çok kolay kırılabiliyormuş zaten galiba.çok hoş bir uygulamaya benzediği için merak ettim ondan sordum aslında

ismail bey özür dilerim mesajınızı yanlış anlamışım kusura bakmayın

İş bankasının maaş banka listesi inşallah işine yarar.

Geri