Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Akşamlar Arkadaşlar evde 365 ofisfe 2016 kullanıyorum.Yandaki Sarı Dolgu Olan İllerin Eski Versiyonlara Göre Ortak Olan ve Ortak Olmayan illerin yazılmasını istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle tebrik ediyorum, güzel soruydu kafam dolu ve yoğun olmama rağmen inat ettim, vba hariç yapacağım diye ama yardımcı sütün kullandım, Ayrıca sizdeki Ortak olmayan Iğdır iki tane yazmış son anda fark ettim haber vereyim dedim.
Yukarıdaki kod ortak olmayanları buluyor ya 4 liste liste olursa *ESAYIYSA(KAÇINCI(A2;d$2:d$9;0)) diye devam edeceksin diğer formülüde aynı şekilde ekleme yapacaksın tek olanları farklı formülü var kısacası anahtar var kapıyı açmak elinizde.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.