E EXTRANET Katılım 15 Eylül 2010 Mesajlar 301 Excel Vers. ve Dili EXEL 1 Aralık 2011 #1 Arkadaşlar ekteki sayfada uzun uğraşlar sonucu imalat sektöründe çalışan arkadaşların işini görecek bir çalışma vardır. sitede yardımcı olanlar sağ olsun var olsun Son düzenleme: 1 Aralık 2011
Arkadaşlar ekteki sayfada uzun uğraşlar sonucu imalat sektöründe çalışan arkadaşların işini görecek bir çalışma vardır. sitede yardımcı olanlar sağ olsun var olsun
E EXTRANET Katılım 15 Eylül 2010 Mesajlar 301 Excel Vers. ve Dili EXEL 1 Aralık 2011 #2 dosya eklendi Ekli dosyalar ÜRETİM RAPORU.rar 311.1 KB Görüntüleme: 944
A assenucler Altın Üye Altın Üye Katılım 19 Ağustos 2004 Mesajlar 2,874 Excel Vers. ve Dili Office 365 Bireysel 2019 TR x64- Windows 10 Home Single Language x64 TR 1 Aralık 2011 #3 Sayın EXTRANET; Merhabalar.. Emek ve paylaşımınız için teşekkürler. Kolaylıklar ve başarılar.
H hacettepeli Katılım 3 Aralık 2011 Mesajlar 1 Excel Vers. ve Dili al 14 Aralık 2011 #4 arkadaşlar paylasşım için teşekkürler gerçekten. benim soracağim ürünün reçetesini oluşturmak adına, imalatını yaptğımız yüzlerce ölçü ve çeşit var örneğin. 1- unlu mamül - 1.1. ekmek 1.2. simit 1.3. pide ve ekmeğin altındaki alt kalemlerin maliyetini data olarak rahatça gireceğim bir sayfa olsun istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar paylasşım için teşekkürler gerçekten. benim soracağim ürünün reçetesini oluşturmak adına, imalatını yaptğımız yüzlerce ölçü ve çeşit var örneğin. 1- unlu mamül - 1.1. ekmek 1.2. simit 1.3. pide ve ekmeğin altındaki alt kalemlerin maliyetini data olarak rahatça gireceğim bir sayfa olsun istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
E EXTRANET Katılım 15 Eylül 2010 Mesajlar 301 Excel Vers. ve Dili EXEL 14 Aralık 2011 #5 6 an önce excel ile bu sitede tanışşan birisi olarak anca bukadar oldu. Sitedeki ustalar el atarsa bende faydalanmak isterim.
6 an önce excel ile bu sitede tanışşan birisi olarak anca bukadar oldu. Sitedeki ustalar el atarsa bende faydalanmak isterim.
A asilsan Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 1 Excel Vers. ve Dili yes 3 Aralık 2019 #6 EXTRANET' Alıntı: dosya eklendi Genişletmek için tıkla ... süper