Soru User formlu kasa programı

walabi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010

excel 2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-08-2025
Konuyla ilgili yeni eklemeler yaptım. Userform üzerinde 2 adet listbox var. Listbox1 kaydetme amaçlı. Listbox2 ise excel sayfasına kaydedilen verileri anlık olarak listelemek, listelenen verilerden seçilen herhangi bir satırın verilerinin değiştirilmesi, listbox2 üzerinde seçilen ( çift tıkla seçim ) herhangi bir satırın excel sayfasından silinmesi.

Açıklamalar adlı sayfaya bakarsınız.

Benim yapabileceklerim bu kadar,

Userform üzerinde çalışırken VBA hatası alırsanız geri dönüş yaparsınız. Detaylı kontrol etmedim.

Ekli dosyalar

mehoaga

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 ve 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-06-2025
Konuyla ilgili yeni eklemeler yaptım. Userform üzerinde 2 adet listbox var. Listbox1 kaydetme amaçlı. Listbox2 ise excel sayfasına kaydedilen verileri anlık olarak listelemek, listelenen verilerden seçilen herhangi bir satırın verilerinin değiştirilmesi, listbox2 üzerinde seçilen ( çift tıkla seçim ) herhangi bir satırın excel sayfasından silinmesi.

Açıklamalar adlı sayfaya bakarsınız.

Benim yapabileceklerim bu kadar,

Userform üzerinde çalışırken VBA hatası alırsanız geri dönüş yaparsınız. Detaylı kontrol etmedim.
walabi kardeşim eyvaallah ellerine kollarına sağlık çok ama çok tşk ediyorum. Kimbilir ne kadar emek vermişsinizdir. Hakkınızı helal ediniz. Bundan iyisi herhalde bulunmaz galiba. Açılışta "compile error "hatası verdiydi. Yani missing hatası onu düzeltince benim 2007 versiyon excelde çalışmaya başladı. Allah gani gani razı olsun ellerin kolların dert görmesin. İyiki varsınız.