şimdi gelenevrakta kayıt yapılan verilerden konu ve gelen kurum kısmına bakınız daha sonra tekrar KONUGELEN VE GELENKURUM sayfalarına girerseniz eksikleri görecekseniz ve combobax ta baktığınız zamanda göreceksiniz ayrıca combobax ta ta incelediğiniz zaman konu ile kurum verileri birbirine karışık göstermekte.
teşekkür ederim. https://dosya.co/w8b2ql6tcp8a/EVRAK_KAYIT2.xlsm.html
Kurum ve konu bölümlerinde aynı isimler olduğu için karışıklık varmış gibi görünüyor bence. Sayfalardaki kayıtlarda düzenleme yaptım. Comboboxlara gelen kayıtlarda karışıklık yok. Gerçek dosyanızın yedeğini alıp, kodları denediniz mi?
adem bey gelenevrak ve gidenevrak sayfalarında verileri sıfırlayınca tekrar hata alıyorum
ve
pson = Worksheets("PERSONELÖNTANIM").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row
pliste = Worksheets("PERSONELÖNTANIM").Range("B2:B" & pson)
With Cbhavaleedilenmemur
.Clear
.List = pliste
End With
dson = Worksheets("DESİMALDOSYA").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row
dliste = Worksheets("DESİMALDOSYA").Range("D2" & dson)
With Cbdesimaldosya
.Clear
.List = dliste
End With
bu kodun amacı nedir tam kavrayamadım çünkü çok vba bilgim yok ögrenme aşamasındayım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.