VBA Properties penceresi

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sayın arkadaşlar

vba üst menüleri karıştırırken wiew menüsünün altına gelince properties e tıklayınca kayboldu.tekrar geri getirdim.ama eskisi gibi tam olarak Project in altına tam olarak yerleşmedi.küçük olarak geldi.genişlettigim zaman da tam olarak kendisi yerleşmiyor.bu ofisi kaldırıp yeniden kurdum yinede düzelmedi.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Objenin üstünü çift tıklayıp deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sayın halit bey
çok teşekür ederim .video çok faydalı .belki başka ihtiyacı olanlarada faydalı olacaktır.
iyi çalışmaalr

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sayın arkadaşlar

sayenizde Properties penceresini düzelttim.
şimdi Project-VBAProject ile Properties penceresinindış cercevesinde küçük bir sorun var.
Project-VBAProject yazan yerin üst çizgisini üst tarafta bulunan menülere res1-kırmızı işaretli yer gibi birleştiremiyorum.
res2 deki mırmızı işaretli yer gibi boşluk kalıyor.
Project-VBAProject yazan yerin üstündeki banta çift tıklarsam.üst menülere birleşiyor fakat yatay
oluyor-res1.bunu sol tarafa yaslayamıyorum.res2 deki gibi tutunca kalın cizgili oluyor.yavaş
yavaş yukarı sürükleyince yukarı yaklaştırınca res3 deki gibi sağ tarafa yataylaşıyor.
bunu nasıl düzeltebilirm.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
mause sağ tıkla açılan menüden Dockable yi işaretleyince problem kalmaz

Excel Vers. ve Dili
2007
karsılastırma

merhaba,

eklı dosyada sayfa 1 ıle sayfa 2 yı karsılastıracak sayfa 3 farklı olanları yazacak

yardım edebılırmısınız.Otomatık yapacak bır makro olabılırse ıyı olur,

tskler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Access 2019
sayın arkadaşlar

vba üst menüleri karıştırırken wiew menüsünün altına gelince properties e tıklayınca kayboldu.tekrar geri getirdim.ama eskisi gibi tam olarak Project in altına tam olarak yerleşmedi.küçük olarak geldi.genişlettigim zaman da tam olarak kendisi yerleşmiyor.bu ofisi kaldırıp yeniden kurdum yinede düzelmedi.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba..

Project ve Properties pencerelerinin yerini değiştirip deneyin.. Çerçeveye oturtmak için sola doğru çekin..:

http://youtu.be/Q8HVn2xgRPQ

Excel Vers. ve Dili
türkçe
evet denedim oldu,
çok teşekür ederim.