• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri süzerek ve aynı değerleri toplayarak başka bir hücreye girmek

Katılım
7 Ocak 2007
Mesajlar
84
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr
Veri süzerek ve aynı değerleri toplayarak başka bir hücreye girmek

yardım ederseniz çok sevinirm.
 
Ekli dosyanızı inceleyiniz.

08:00 girişlerindeki formülleri diğerlerinize uyarlayınız.

Birde bu tip tablolarda birleştirilmiş hücre kullanmamaya dikkat edin.
Çünkü formül ve makrolarda problem çıkartabilir.
 
yardımınız için teşekkürler

yardımınız için teşekkür ederim. ayrıca vermiş olduğunuz uyarıyı da tecrüberlime ekleyeceğim. inceleyip size döneceğim... tekrar teşekkür ederim.
 
yardım hakkında

öncelikle yardımlarınız için teşekkürler;

fakat bir konu daha var. sabah 8:00 de giriş yapan kişiler doğru, fakat akşam 18:00 de çıkan kişi SERVİS FORMUNDA 18: çıkışına, 20:30 da çıkan kişi 20:30 çıkışına eklenecek.

verdiğiniz bilgiye göre kopyaladığımda hem akşam 18:00 hemde 20:30 servisine ekleniyor. kopyalama hatası mı yapıyorum acaba.
 
Listedeki servis güzelgahına SOLAKLAR + BOŞNAKLAR yazmanız gerekiyor.

Ayrıca formülde D olan kolonu I yapmanız gerekmektedir.
 
tşk..

bu kadar açıkça yardımlarınıza karşı, beceremeyen ben kendimi kötü hissetmeye başladım. ben tabloyu daha açıklanabilir duruma getirip yeniden paylaşıma sunmayı düşünüyorum. bu konuyu bu gün çözmek zorundayım. her şey için teşekkürler.
 
Tekrar DÜzenleme

servis formunda yapmak istediğimi daha uzun açıkladım.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=192512#post192512
bu linkte verilmiş olan cevaba bakarsanız; etiket bas diye bir tuş yapılmış . bu tarzda bir şey de olabilir. kaç kişinin aynı servisi kullacağı başka bir sayfaya süzülerek syaıları çıkartırsak ve oradanda servi formuna giriş yaparsakta olabilir.


bu konuyu bu gece yapamazsam kafayı yiyeceğim.
 
tam anlamıyla işte bu... çok ama çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst