- Excel Vers. ve Dili
- 2003
Selamun Aleyküm.
Elimde Tablo halinde veriler var. Bunları TXT dosyasına aktarmak istiyorum. Her bir hücre arasına "," ( virgül ) koyarak. Tablo ise
A.............B.............C......................D................E.................F..................G..............H................I
1 ...........................................................JENERATÖR LİSTESİ......................................................
2 Birimi Markası M.Markası Modeli Alt. Panel Güç Seri No Açıklama
3
4
5
1. Satır da A ile I sütunu hücre birliştirilmiş ve Başlık var
2. Satırda Her bir sütuna gelecek şekilde Sıra No, Birimi Markası vs var
A3 satırından başlıyor veriler yakaşık 1000 satır kadar ve yeni eklemeler yapılıyor.
Bu tablomu TXT dosyasına aktarmak istiyorum. TXT dosyasıda aşağıdaki gibi sıra ile gidecek
1-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
2-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
3-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
Yardımcı olabilirmisinz acaba. Teşekkürler
Elimde Tablo halinde veriler var. Bunları TXT dosyasına aktarmak istiyorum. Her bir hücre arasına "," ( virgül ) koyarak. Tablo ise
A.............B.............C......................D................E.................F..................G..............H................I
1 ...........................................................JENERATÖR LİSTESİ......................................................
2 Birimi Markası M.Markası Modeli Alt. Panel Güç Seri No Açıklama
3
4
5
1. Satır da A ile I sütunu hücre birliştirilmiş ve Başlık var
2. Satırda Her bir sütuna gelecek şekilde Sıra No, Birimi Markası vs var
A3 satırından başlıyor veriler yakaşık 1000 satır kadar ve yeni eklemeler yapılıyor.
Bu tablomu TXT dosyasına aktarmak istiyorum. TXT dosyasıda aşağıdaki gibi sıra ile gidecek
1-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
2-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
3-Birimi,Markası,M.Markası,Modeli,Alt No,Panel,Güç,Seri No,Açıklama
Yardımcı olabilirmisinz acaba. Teşekkürler