- Excel Vers. ve Dili
- 2003-2007
Bu sefer oldu...
Son yazdığınız değişikliği yaptım ve sonuç aldım.Yalnız yazıların sayfadaki düzeninde sorun oluştu.Örneğin
MİLAS KAYMAKAMLIĞINA
Milas/MUĞLA
formatında yazılması gerekirken
MİLAS KAYMAKAMLIĞINA
Milas/MUĞLA
gibi oluyor.Yeniden sayfada düzenleme yapmak gerekiyor.Bir diğer konu da şu:Kurum adı yazdığımızda bazı durumlarda alt birim de yazmak gerekiyor.Örneğin;
MUĞLA VALİLİĞİNE
(İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği)
MUĞLA gibi.O zaman bir ilave yapmamız gerekecek mi?Ya da excel tablosundaki sütunlara ilave yapmamız gerekirse,kodlarda da değişiklik gerekecek mi?Her şey için çok teşekkür ediyorum.Kolaylıklar ve güzel bir gün diliyorum.Hayırlı Cumalar Mustafa Hocam.
Günaydınlar Mustafa Hocam..İyi geceler,
Belirttiğiniz hata dosya yoluyla ilgili. Mutlaka gözden kaçan bir şeyler vardır. Emin olmak için kendi dosya yolumu yanlış yazdım ve sizin bana belirttiğiniz hatanın aynısını verdi.
Bir de şu dosya yolunu deneyin. Eğer bunu kullanırsanız. Word dosyaları ile excel dosyasının aynı klasörde olması gerekir.
Eski yolu silin ve bunu yazın:
Kod:WDDoc.SaveAs ThisWorkbook.Path & "\" & DosyaAdi & ".Doc"
Son yazdığınız değişikliği yaptım ve sonuç aldım.Yalnız yazıların sayfadaki düzeninde sorun oluştu.Örneğin
MİLAS KAYMAKAMLIĞINA
Milas/MUĞLA
formatında yazılması gerekirken
MİLAS KAYMAKAMLIĞINA
Milas/MUĞLA
gibi oluyor.Yeniden sayfada düzenleme yapmak gerekiyor.Bir diğer konu da şu:Kurum adı yazdığımızda bazı durumlarda alt birim de yazmak gerekiyor.Örneğin;
MUĞLA VALİLİĞİNE
(İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği)
MUĞLA gibi.O zaman bir ilave yapmamız gerekecek mi?Ya da excel tablosundaki sütunlara ilave yapmamız gerekirse,kodlarda da değişiklik gerekecek mi?Her şey için çok teşekkür ediyorum.Kolaylıklar ve güzel bir gün diliyorum.Hayırlı Cumalar Mustafa Hocam.