DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Necati bey İlginize teşekkür ederim. Sizin tavsiyeniz benim kasteddiğimin yarısını karşıladı. Şöyleki:
Necdet bey demek istediniz ama Necati yazmışsınız.Necati bey İlginize teşekkür ederim. Sizin tavsiyeniz benim kasteddiğimin yarısını karşıladı. Şöyleki:
ben sadece nasıl bulacağınızı anlattım.Necati bey İlginize teşekkür ederim. Sizin tavsiyeniz benim kasteddiğimin yarısını karşıladı. Şöyleki:
yaklaşık 500 sayfalık bir dosyada yüzlerce bu tip durum var ben sizin dediğinizi uyguladığımda şöyle oldu:
Mevcut durum:
aaaaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbbb
Yukarıdaki yöntemi yapıp tümünü değiştir deyince:
aaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
oldu. Ben ise;
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
bbbbbbbbbbbbbbbb
şeklinde olmasını istiyorum. yani sadece boş satırlar gitsin.
Necati Bey teşekkür ederim. Ben çözümü şu şekilde yaptımben sadece nasıl bulacağınızı anlattım.
aranan değere elle yapılan paragraf tamam onu bulmuşsunuz., yerine konacak değere de paragraf veya boşluk artık siz ne istiyorsanız onu yazacak ve değişikliği yapacaksınız.
Teşekkür ederim. İlgilenmeniz bile yeterli.yıllar var ki Word ile işim olmuyor. Bakayım dedim dipnot nerden eklenir onu bile bulamadım
* Bul (Ctrl+F)Word dosyasında dipnot numaralarının sonuna - işareti nasıl getirebiliriz. Normalde sadece rakam geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 255012
Necati Bey Çok teşekkür ederim. Beni ziyadesiyle mutlu ettiniz.* Bul (Ctrl+F)
* Aranan kutusuna ^f
* Aranan konum > Dipnotlar
* Değiştir kutusuna ^&-
* Tümünü değiştir