Word'den excel'e veri aktarımı (900 ad. dosyadan)

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Kodlar için çok teşekkür ederim. Uzun zamandır düşündüğüm bir sorundu halletmiş oldum.
İyi günler.

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Yukarıdaki kod gayaet güzel çalışıyor. Ancak kullanırken bir düzenleme yapma gereği hissettim. Biz kodu yazarken bütün bilgiler her kişi için bir satır olmak üzere aktarılacak şekilde yazdık. Ancak benim kullanımım açısından bilgilerin aynı kişinin ana - baba - eş - bütün çocukları bir satırda olacak şekilde sıralanması sonra diğer kişi için alt satıra geçmesi gerekiyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Anlaşılmadı. Somut bir örnekle açıklayınız.

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Ekte VerdİĞİm İkİ Dosyayi İncelersenİz Sanirim Derdİmİ AnlatmiŞ Olurum

Excel Vers. ve Dili
İyi de; "Örnek_Yeni.xls'deki bir satırı doldurmak için birden çok Word dosyasına bakmak gerekiyor" anladığım. Peki, atıyorum Sigortalı Ali Veli'nin Sağlık belgesi, 900 dosya içerisinde 1 tane mi daha mı fazla ?

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Dosyalar ekte verdiğim şekilde hepsi farklı isim ile kaydedilmiş durumda. Fakat dosyanın içeriğine bakıldığında A-SİGORTALININ Kısmında ki isim hepsinde aynı.
Yani Dosya açıldıktan sonra buradaki isme bakılıp aynı olanların bir satıra ilgili yerlere yazılması gerekiyor. Yada isme değilde TC Kimlik numarasına bakılması daha doğru çünkü adı soyadı aynı olan elemanlar mevcut.

Excel Vers. ve Dili
Peki, sigortalıya bağlı 4 çocuk olursa ne olacak? Sadece ilk ikisi mi yazılacak?

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Hayır 7 çocuk olanlar bile var hepsi yazılacak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Çözümlerin hepsi birbirinden güzel, denedim gayet güzel çalışıyor.
Tebrikler,

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
excel dosyalarından verileri alıp rapor listesi oluşturmak

Merhaba arkadaşlar,

bir klasördeki aynı başlıkları olan dosyaları başka bir dosyada rapor olarak listelemek istiyorum.excel 2007 kullanıyorum.

sorum şu:

ben excelde bir form oluşturdum. bunu 100 kadar elemana düzenli olarak e-postalıyorum. onlar da doldurup geri gönderiyor. Bu gelenler bir klasörde toplanıyor. tek tek dosyadan değilde hepsini seçerek içindeki cevapları rapor isimli dosyamda listesini almak istiyorum. nasıl yapabilirim?

örnek dosyalar ektedir. şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Ferhat Pazarçevirdi çok teşekkür ederim. Döktürmüşsün resmen kod çok güzel çalışıyor. Beni büyük bir derten kurtardınız. Bu kodla bile bilgileri işlemem 10 dk. dan fazla sürüyor birde elle yaptığımı düşünün. Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel Xp, Visual Basic
Word dosyalarının birinci satırları

Merhaba, bir klasördeki word dosyalarının birinci satırlarındaki başlıkları bir excel dosyasının aynı sütundaki hücrelerine atabilecek bir makro programı yapabilir misiniz? İyi günler.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
arkadaslar neden linkler olu dosyalari acamiyorum