Yukarıdaki kod gayaet güzel çalışıyor. Ancak kullanırken bir düzenleme yapma gereği hissettim. Biz kodu yazarken bütün bilgiler her kişi için bir satır olmak üzere aktarılacak şekilde yazdık. Ancak benim kullanımım açısından bilgilerin aynı kişinin ana - baba - eş - bütün çocukları bir satırda olacak şekilde sıralanması sonra diğer kişi için alt satıra geçmesi gerekiyor.
İyi de; "Örnek_Yeni.xls'deki bir satırı doldurmak için birden çok Word dosyasına bakmak gerekiyor" anladığım. Peki, atıyorum Sigortalı Ali Veli'nin Sağlık belgesi, 900 dosya içerisinde 1 tane mi daha mı fazla ?
Dosyalar ekte verdiğim şekilde hepsi farklı isim ile kaydedilmiş durumda. Fakat dosyanın içeriğine bakıldığında A-SİGORTALININ Kısmında ki isim hepsinde aynı.
Yani Dosya açıldıktan sonra buradaki isme bakılıp aynı olanların bir satıra ilgili yerlere yazılması gerekiyor. Yada isme değilde TC Kimlik numarasına bakılması daha doğru çünkü adı soyadı aynı olan elemanlar mevcut.
excel dosyalarından verileri alıp rapor listesi oluşturmak
Merhaba arkadaşlar,
bir klasördeki aynı başlıkları olan dosyaları başka bir dosyada rapor olarak listelemek istiyorum.excel 2007 kullanıyorum.
sorum şu:
ben excelde bir form oluşturdum. bunu 100 kadar elemana düzenli olarak e-postalıyorum. onlar da doldurup geri gönderiyor. Bu gelenler bir klasörde toplanıyor. tek tek dosyadan değilde hepsini seçerek içindeki cevapları rapor isimli dosyamda listesini almak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Ferhat Pazarçevirdi çok teşekkür ederim. Döktürmüşsün resmen kod çok güzel çalışıyor. Beni büyük bir derten kurtardınız. Bu kodla bile bilgileri işlemem 10 dk. dan fazla sürüyor birde elle yaptığımı düşünün. Teşekkürler
Merhaba, bir klasördeki word dosyalarının birinci satırlarındaki başlıkları bir excel dosyasının aynı sütundaki hücrelerine atabilecek bir makro programı yapabilir misiniz? İyi günler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.