• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yanıp sönen yazı nasıl yapılabilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SAVAŞ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş bey;

Ben ataçı tekrar indirip, denedim ve bir sorun olmadığını teyit ettim.

Dosya şimdiye kadr topla 56 defa kullanıcılar tarafından indirilmiş ama başka herhangibir olumsuzluk belirtilmemiş.

Bu durumda, benim aklıma daha başka bir çözüm yolu gelmiyor. Ben yine de referanslarda bir karışıklık olduğunu düşünüyorum...

Sayın Savaş,

Sayın Haluk Beyin dediği doğru. Ben de çalıştırdım. Hata yok.

Bir de şöyle deneyelim:

1. Excel'i açın işaretli olan tüm eklentilerin çentiğini kaldırın. Excel'i kapatın tekrar açın çentiklerini kaldırdığınız tüm eklentileriin çentiklerini tekrar koyun. Kapatın.

2. Ã?rnek dosyayı açın.

3. Referanslar da ekli dosyadaki gibi işaretli olsun. Başka bir şey varsa işaretini kaldırın.

Bakalım olacak mı?

yurttas' Alıntı:
......
Ben de çalıştırdım. Hata yok.

Sn. yurttas, teşekkürler. Artık yalnız kaldığımı düşünmeye başlamıştım ... :)

SAVAÞ' Alıntı:
Referanslar sayfasını açamadım desem ayıp olurmu :)

Þimdilik olmaz ama, eğer sorunun referanslardan kaynaklandığı anlaşılırsa o zaman durum değişir ... :mrgreen:

SAVAÞ' Alıntı:
Referanslar sayfasını açamadım desem ayıp olurmu :)

ehehe... ben "kırmızı -a-" harfini görmediğim için son mesajımı o şekilde yazmıştım ... :mrgreen:

yurttaş dediklerinin aynısını senkronik bir şekilde yaptım ama excel bana senkronik bir şekilde cevap vermedi.ve " If Range("B1") < Date Then" kısmında hata var şeklinde uyarı verdi.
.......? desem ayıp olmaz dimi :roll: :D

Hepimizi ızdıraptan kurtaracak olan aşağıdaki formülü Sn Haluk beyin verdiği dosyadaki B1 hücresine yazarak deneyin.

=TARİH(YIL(A1);AY(A1)+3;GÜN(A1))

Hadi sizi bir ızdıraptan daha kurtarıp dosyayıda ekleyeyim. :D

inanamayabilirsiniz belki ama syn.haluk bu kez çalıştı syn.leventm yaptığı dosya :hihoho:
hepinize ajıtasyon kaynağı olduum için üzürdilerim arkadaşlar hiç böle bir netice dorucanı sanmamıştım buraya yazarken :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri