• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yapıştır Makrosu

çok anlamadım ama ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

Kodu günceledim
Kod:
On Error Resume Next
Application.ScreenUpdating = False
Sayfa3.[C6].PasteSpecial 1
Not : İstediğiniz olmuyorsa örnek DOSYA yükleyiniz

Hücre Birleştirmelerinde bu kod direkt çalışmaz, kod çalışmıyor diye vazgeçmeyeceğiz, pratik çözümlerle üstesinden geleceğiz.
Kod:
On Error Resume Next
Application.ScreenUpdating = False
Sayfa2.[A1].PasteSpecial
Sayfa2.[A2].Value = Sayfa2.[A1].Value
Sayfa2.[A1].Value = Null

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Öncelikle uğraşlarınız için teşekkür ederim. Fakat bu kodlamada da Sayfa2 de D sütununda #### yapıyor bazı maç sonuçlarını. Bunun sebebi de direkt olarak siteyi kopyaladığından bazı maçların sonuçlarında #### oluyor. Tüm hücreleri "Metin" olarak seçsem ise kopyaladığımda yine aynısı oluyor.

Formüllerin birbirleriyle bağlantılı olduğu hücrelerde; hücre(ler) boş ise, sıfır 0 yazınız

Son düzenleme:
Formüllerin birbirleriyle bağlantılı olduğu hücrelerde; hücre(ler) boş ise, sıfır 0 yazınız

Hücrenin boş olmasından kaynaklı değil #### olması. webden aldığı verilerde bağlantılı linkler olabiliyor bazen bazen de formattan dolayı 1-0 skor yazmıyor mesala o yüzden oluyor. sizin yapıştırmış olduğunuz excelde de mesala veri var ama ### aldığı için formüller işlenemez durumda oluyor.

Yoğun bir şekilde formüller kullanmışsınız, skor yoksa sıfır yazın, sıfır ile düzeliyor

skor var zaten. Webden aldığı verilerde 1-0 2-0 3-0 0-1 0-2 tarzı 0 lı skorlarda sorun olmuyor 2-1 1-2 3-2 tarzı karşılıklı gollerin atıldığı skorlarda #### uyarısı veriyor. Skor kısmı hepsinde var yani

Yoğun bir şekilde formüller kullanmışsınız, skor yoksa sıfır yazın, sıfır ile düzeliyor
yapıstır makrosu ıle sayfa1 a2 hucresine ,sayfa2 a2 hucresine yazdırıyorum ama sayfa3 de a2 ile d30 hucreleri birleştirilmiş buraya yapıstırma yapamıyorum sayfa 3 e nasıl makro ıle kopyalama yaptırabilirim. yardımcı olabilirmisiniz.

Kod:
Sub sayfa1()
Sheets("sayfa1").[A2].PasteSpecial
End Sub

Sub sayfa2()
Sheets("sayfa2").[A2].PasteSpecial
End Sub

Sub sayfa3()
Sheets("sayfa3").[A2].PasteSpecial
End Sub

Merhaba arkadaşlar,

Aynı konu daha önce açılmış bu yüzden yeni konu açmadım. Bu konu içerisinde sorumun cevabını bulamadım

Private Sub CommanButton1_Click()
Sayfa1.Range("A1:H30").ClearContents
Sayfa1.Range("A1").Select
Sayfa1.Range("A1").PasteSpecial
End Sub

Bu kodları yapıştırmak için kullanıyorum, ancak üçüncü satırdaki kodlara uyarı veriyor.
Birinci veya üçüncü satırdaki kodlardan birini devre dışı bırakırsam diğer kodlar çalışıyor, ancak üçü birlikte çalışmıyor.

Ne yapabilirim.

Geri