• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Yapmış Olduğum Excel VBA programına seçtiğim sayfalara otomatik excel verileri alması.

Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
İyi günler kart basma listesinde gözükmeyen personelleri otomatik olarak seçmiş olduğum sayfalara gerileri atamsını istiyorum denedim ama yazmış olduğum kodlar ile başaramadım. Üç ana data sayfası bulunmakta veriyi yükleyeceğim sayfayı seçip daha sonra başka excel çalışma kitabından seçmiş olduğum sayfalara otamatik verileri aktarmasını sağlamak istiyorum. Ama ne yazık ki başaramadım burada şuan takıldım diğer sorunlara geçemedim çünkü veriyi aktaramıyorum.

Program
Kullanıcı adını seçtik ten sonra
şifre 1

Benim sorunuza bir cevabım yok ama merak ettiğim bir nokta var.
İncelediğim kadarı ile kodlarınıza bakılırsa bu aşamada takılmış olmanız bana garip geldi. İstediğiniz şey yanlış anlamadıysam basit bir kopyala yapıştır işlemi. FileDialog nesnesi kullanan, kodlarına yorum yazan ve Formlara frmGiris, butonlara btnEkle, textboxlara txtKullanici gibi muntazam isim vererek kod yazabilen birisinin sorduğunuz soruyu çok rahat çözmesi gerekir diye düşünüyorum.
?

Sub dosyaac() Set fd = Application.FileDialog(msoFileDialogFilePicker) Dim dosya As Variant With fd If .Show = -1 Then For Each dosya In .SelectedItems Workbooks.Open Filename:=dosya Next dosya Else End If End With Set fd = Nothing End Sub Sub Kart_Basmayan() Set s1 = Sheets("Kart_Basmayan") son = Sheets("Kart_Basmayan").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row + 1 Call dosyaac Set s2 = ActiveWorkbook.Sheets("Kart Basmayanlar") son1 = s2.Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row s2.Range("A2:H" & son1).Copy Workbooks(1).Sheets("Kart_Basmayan").Cells(son, 1) ActiveWorkbook.Close End Sub Sub Gec_Gelen() Set s1 = Sheets("Gec_Gelen") son = Sheets("Gec_Gelen").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row + 1 Call dosyaac Set s2 = ActiveWorkbook.Sheets("Geç Gelenler") son1 = s2.Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row s2.Range("A2:H" & son1).Copy Workbooks(1).Sheets("Gec_Gelen").Cells(son, 1) ActiveWorkbook.Close End Sub Sub Erken_Cıkan() Set s1 = Sheets("Erken_Cıkan") son = Sheets("Erken_Cıkan").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row + 1 Call dosyaac Set s2 = ActiveWorkbook.Sheets("Erken Çıkanlar") son1 = s2.Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row s2.Range("A2:H" & son1).Copy Workbooks(1).Sheets("Erken_Cıkan").Cells(son, 1) ActiveWorkbook.Close End Sub Seçtiğim Sayfalara Otomatik Veri Aktarma | ExcelDepo https://www.*************/konu/sectigim-sayfalara-otomatik-veri-aktarma.10255/
Sorun Çözüldü

Geri