yatay satırdaki formüller dikey sütuna kopyalamak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe versiyon
Dikey sütunun yatay sütuna çevrilmesi

şöle deneyin..

=DOLAYLI("Sayfa1!$B"&SÜTUN()+1)
Cevabınız için çok teşekkür ederim lakin yaptığımız programda uygulamaya çalıştım ama beceremedim o nedenle programı size gönderiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gönderdiğim excel çalışmasında konsolide giriş de bulunan d41 hücresine yazılan miktarın, işletmeler bütçesi sayfasında bulunan f4 bölmesine gelmesini ve yana doğru çekince d42, d43,d44 de bulunan değerlerin devam etmesini istiyorum sizin gönderdiğiniz formülle bunu başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Cevabınız için çok teşekkür ederim lakin yaptığımız programda uygulamaya çalıştım ama beceremedim o nedenle programı size gönderiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gönderdiğim excel çalışmasında konsolide giriş de bulunan d41 hücresine yazılan miktarın, işletmeler bütçesi sayfasında bulunan f4 bölmesine gelmesini ve yana doğru çekince d42, d43,d44 de bulunan değerlerin devam etmesini istiyorum sizin gönderdiğiniz formülle bunu başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Meraba;
f4 hücresine kopyalayıp çekiniz..

=DOLAYLI("'Konsolide Giriş'!d"&SÜTUN()+35)

Excel Vers. ve Dili
Formülün işleyişini yeni kavradım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2012
Türkçe
Excel veri kısmında, "metni sütunlara dönüştür" butonunu kullanarak yapabilirsiniz sanırım.
Benim bir sorunum var. Sayfa birde yan yana sütunlara yazdığım metinleri, başka bir sayfaya satırlara dikey olarak gelmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?