- Excel Vers. ve Dili
- 2010 İNGİLİZCE
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
bilgilerde eksiklik göremedim söyle ifade edeyim, Sabit veri sayfasındaki "C" Kolunundaki değerler hergün değismekte burdaki tutarları kopyalayıp DATA sheetindeki tarih ne ise, Özet sayfasında tarihi bularak Sabit veri sayfadaki tutarları yazacak, Yani kısacası hergün Özet sayfasına gün gün değerler gelecek tsk,
Merhaba,
Ek'li dosyadaki özet sayfasına Sabit verideki "C" Kolonundaki değerleri Data Sheetindeki Tarihi Dikkate alarak Özet sayfasındaki aynı tarin altına nasıl getirebilirim tesekürlerimi sunarım
Merhaba
Bir çok yöntemle yapılabilir ancak dosyadaki bilgiler eksik değil mi?
Sabit Veri sayfasında İl adı ile ilişkili tarih yoksa nasıl olacak.
Tarih, İl adı ve Tutarların ilişkisi nedir?
bilgilerde eksiklik göremedim söyle ifade edeyim, Sabit veri sayfasındaki "C" Kolunundaki değerler hergün değismekte burdaki tutarları kopyalayıp DATA sheetindeki tarih ne ise, Özet sayfasında tarihi bularak Sabit veri sayfadaki tutarları yazacak, Yani kısacası hergün Özet sayfasına gün gün değerler gelecek tsk,
üstadım sabit veri sayfasındaki belirli bir tarihe ait değil, hergün iller aynı sadece "c" kolonundaki tutarlar değisiyor hergün buraya bu değerler manul giris olacak, formülün devreye gireceği nokta ise, Data sheetindeki tarih örnek 03/06 ise, ÖZET sayfasında 03/06 bulup manual girilen "c" kolonundaki tutarları buraya yazacak,
evet üstadım istedim buydu dediğim gibi tarih değisince otomatik ilgili tarihi buluyor cok tesekkürlerimi sunarım,