Su an forum da gmt+3. Yani geri alman gerecek son yaptigini.Ben hosting şirketini beklemeden profil ayarımı gmt + 3 yaptım ve sorunu şimdilik giderdim.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Su an forum da gmt+3. Yani geri alman gerecek son yaptigini.Ben hosting şirketini beklemeden profil ayarımı gmt + 3 yaptım ve sorunu şimdilik giderdim.
Son ziyaretiniz: Pts Mar 28, 2005 12:06
Forum Saati: Pts Mar 28, 2005 12:51
Bende saati sordugum arkadas saatini ileri almayi unutunca, forum saatinde hiçbir problem yokmus gibi görünüyor. :mrgreen:Nası yani ?
Ben +3 yaptım ve şimdilik bir problem yok....
birol_mumcu' Alıntı:syn moderatör arkadaşlar "son 15 mesaj"daki saat uygulaması neden hala 1 saat geriden geliyor.
Hüseyin :mrgreen:' Alıntı:Serverdeki saat ayarlaması tüm serveri kapsadığından bizim dışımızda Hosting şirketinin yapması gereken bir ayardır.
Bu talebimiz kendilerine iletildi.
Bekliyoruz.
@Birol MumcuTRABLUS' Alıntı:Ben hosting şirketini beklemeden profil ayarımı gmt + 3 yaptım ve sorunu şimdilik giderdim. :keyif:
Faydası olacaksa forum zaman dilimini 24 saatten 12 saate indirelim, hiç öğleden sonra olmasın. :lol: :arkadas:ben lazım arkadaşlar
saatler ileri geri alınınca "öğleden sonra" ve "öğleden önce" olaylarını karıştıryorum da..
xxrt' Alıntı:İyiki YTL'de seneye TL Olmuyor....
saatimiz düzelmiş :bravo:Raider' Alıntı:Merhaba;
Forum server'ın da yaz saati uygulaması gerçekleştirilirse iyi olucak diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
Sanırım bir sorun var. Saat tekrardan geri alınmış ve forumda 1 saatlik bir mesaj gönderme sıkıntısı yaşanabilir.saatimiz düzelmiş
syn hüseyinHüseyin' Alıntı:Bu amerikalılara kalın kafalı derlerdide inanmazdım.![]()
![]()
Hüseyin bey kalbiniz bu kadar temiz olabilir.Bir saat kadar önce iş arkadaşlarımdan birisi ile yaptığım konuşmada Amerika'da olan abisinden öğrenmiş 2 gün evvel yaz saat uygulaması başlamış.Yani hosting'i uyarırsanız belki yardımcı olabilirler.Amerikada yaz/kış saati uygulaması yokmu acaba?
Artık ben istemiyorum saat değişikliği.2 gün evvel yaz saat uygulaması başlamış