Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi formülüdür. Formülü H4 hücresine yazdıktan sonra direk entera basmadan önce ctrl shift enter tuş kombinasyonu ile formülün girişini tamalayınız. Bu işlemden sonra formülün başına sonuna { } ayıraçları otomatik eklenecektir..
tesekkurler Hocam, ISTEXT = METİNDİR yaziyordu bendeki dokumanda ama sanirim yanlislik var, internette baska bir dokumanda ISTEXT EMETİNSE (Bilgi) olarak buldum..
Kod:
=INDEX(A4:$A$31,MATCH(TRUE,ISTEXT(A4:$A$31),0))
formulunuzu bu sekilde duzenledim fakat sonuc alamadim ben, yani hepsinde altinkilic yaziyor bu sekilde bende, acaba ben yanlis mi yaptim, yahut neden bu skeilde olmustur fikriniz varmi acaba!
hocam dosyayi ekliyorum, hesaplamayi kontrol ettim otomatik olarak duruyor, mesajinizda dizi formuline cevirmissinizdir yaziyor ama baska turlu cikamiyoruz sanirim formulden..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.