Adres ve Telefon Rehberi

Katılım
5 Aralık 2007
Mesajlar
3
Excel Vers. ve Dili
2003
Ellerİne SaĞlik KardeŞ
GÜzel OlmuŞ.
BaŞarilanin Devamini Dİlerİm.
Kendİnİ Sakin Nadasa Brakma ......
 
Katılım
24 Aralık 2007
Mesajlar
6
Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKCE
Saqol arkadasım ama bu office 2007 de daha farklı makrolarda falan hata weriyo nasıl olcak illa 2000 mi kurmak lazım yada 2007 ye alısamadık diye mi bize öyle geliyo?
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Saqol arkadasım ama bu office 2007 de daha farklı makrolarda falan hata weriyo nasıl olcak illa 2000 mi kurmak lazım yada 2007 ye alısamadık diye mi bize öyle geliyo?
Merhaba..

2007 kullanmadığım için sorunuzla ilgili fikir yürütemiyorum.. 2007 kullanan başka bir arkadaşımız açar, bilgi verirse sevinirim..

Yine de size sorayım, belki bu şekilde de anlaşılabilir:

Ne tür hatalar veriyor? Bir tanesini yazabilir misiniz?

Saygılar..
 
Katılım
26 Aralık 2007
Mesajlar
1
Excel Vers. ve Dili
türkçe
ŞİFRE...

güzel bir çalışma olduğunu yorumlardan okuduğum için indirdim, fakat şifre istiyor bir yardım ederseniz memnun olum...



elinize sağlık...
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Şifresi MM dir.

Şifresiz örneği de #36 no'lu mesaj ekinde bulabilirsiniz..

Saygılar...
 
Katılım
4 Mart 2007
Mesajlar
38
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 İngilizce-Türkçe
Ellerİne SaĞlik

MERHABA ÇOK GÜZEL OLMUŞ. ŞÖYLE BİR ŞEY RİCA ETSEM ÇOK MU ŞEY İSTERİM ARAMA KOPYASI MODULUNDEKİ AŞAĞIDA YAZILAN KODU AÇIKLAMA ŞANSIN VARMI?

TEŞEKKÜRLER. .

Private Sub TextBox4_Updated(Code As Integer)
Dim txt As String
txt = Me.TextBox4
Me.ara.Value = txt
Me.Liste.Requery
End Sub
 

seyfi38

Altın Üye
Katılım
25 Ocak 2006
Mesajlar
110
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-01-2029
İsmİ DeĞİŞtİrmede

Kullanmak isteyenler için logonun yazı tipini de ekliyorum.. Kendi adınızı yazın size özel olmuş olur, zevkle kullanın..


KENDİ ADIMIZI NEREDEN YAZACAĞIZ
TARUZ YASISINI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİZ.
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
MERHABA ÇOK GÜZEL OLMUŞ. ŞÖYLE BİR ŞEY RİCA ETSEM ÇOK MU ŞEY İSTERİM ARAMA KOPYASI MODULUNDEKİ AŞAĞIDA YAZILAN KODU AÇIKLAMA ŞANSIN VARMI?

TEŞEKKÜRLER. .

Private Sub TextBox4_Updated(Code As Integer)
Dim txt As String
txt = Me.TextBox4
Me.ara.Value = txt
Me.Liste.Requery
End Sub
Merhaba..

Bu kod kümesi, listeyi TextBox4 adındaki TextBox ActiveX nesnesine girdiğiniz her harf sonrası (bunları bir dizin haline getirip) eksiltmesini sağlıyor.

Entegre etmek istediniz de sorun mu yaşadınız?

Saygılar..
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Kullanmak isteyenler için logonun yazı tipini de ekliyorum.. Kendi adınızı yazın size özel olmuş olur, zevkle kullanın..


KENDİ ADIMIZI NEREDEN YAZACAĞIZ
TARUZ YASISINI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİZ.

Merhaba..

Çalışmayı shift tuşuna basılı bir şekilde açın. Karşınıza gelen veritabanı penceresinden formlar sekmesine geçin ve her formu tek tek tasarım görünümünde açın.

Formlarda Taruz yazan kutuları çift tıklayıp istediğinizi yazabilirsiniz.

Yazdıklarımı uygulamada sıkıntı olursa bildirin, elimden geleni yaparım..

Saygılar.
 
Katılım
23 Nisan 2007
Mesajlar
18
Excel Vers. ve Dili
2003/TR
Her şey çok güzel, program kullanışlı olduğu kadarda keyifli.

Bu forumda başlık açtım ama cevap alamadım. Burada bulunan tarzda bi form yapmak arzusundayım.

Sizin çalışmanıza ilave olarak resim ekleme koyabilseniz aslında baya fonsiyonel olacak benimde işime çok yarayacak.

Kişiye özel ilaveler yaparmısınız bilmem ama resimli öğrenci formu seklinde öğrencinin ve ebeveynlerin resimlerini de ekleyebileceğim bir form lazım bana

İlgilenirseniz vede vaktiniz olursa sevinirim....
 
Son düzenleme:
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
12
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003 - Türkçe
sayın Taruz

programınızı indirdim ve hemen telefon defterimi elektronik ortama aktardım. kağıt ve zaman israfına son :hihoho:
müsade ederseniz eleştirilerimi sunmak istiyorum

1. programın 1. versiyonunda şöyle bir handikap var. diyelim A haznesinde 2 kayıt mevcut. pencerede sadece 1 kayıt gösteriyor. 2. kayıda ulaşmak için sayfa aşağı yapmak gerekiyor. 3. versiyonda bunu sanırım bilerek düzeltmişsiniz. pek güzel olmuş.

2. "kayıt bulunamadı" penceresini kaldırmanız mümkün mü? yani o haznede mevcut kayıt yoksa, rehberde "bu haznede kayıt yoktur" diye bir not geçebilir. bunun için ayrı bir ek pencereye gerek olmadığını düşünüyorum.

3. programa açılışta şifre koyabiliyoruz. peki sonradan mevcut şifreyi kaldırıp programı şifresiz kullanabiliyor muyuz? ben böyle bir seçenek bulamadım. yok ise eklemeniz dileğiyle

emeğinize sağlık. görsel ve pratik olarak faydalı bir program yapmışsınız.
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Sn leventerdogan ve sn emredalgic

Merhaba..

Programın geliştirilmesi adına yaptığınız eleştiriler benim için çok değerli; bilmenizi isterim.

Şu sıra değil belki ama olabilecek en yakın zamanda bahsini ettiğiniz tüm özellikleri çalışma üzerine ekleyeceğim..

İlginize teşekkür ederim..

Saygılar...
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Merhaba

Sizin çalışmanıza ilave olarak resim ekleme koyabilseniz aslında baya fonsiyonel olacak benimde işime çok yarayacak.

İlgilenirseniz vede vaktiniz olursa sevinirim....

programa açılışta şifre koyabiliyoruz. peki sonradan mevcut şifreyi kaldırıp programı şifresiz kullanabiliyor muyuz? ben böyle bir seçenek bulamadım. yok ise eklemeniz dileğiyle
Sn leventerdogan
Kayıtları girişini yaparken resimde ekleyebilirsiniz artık.

Sn. emredalgic

Şifreyi isteğe göre aktif yada pasif yapmak ile ilgili isteğiniz çok ilgimi çekti hemen ilgilendim;) Artık açılışta isteğinize göre bir karşılama oluşturabilirsiniz; şifreli ya da şifresiz..

Yeni halini ekliyorum..

İl açılış şifreli, şifresi MM

Saygılar..
 
Katılım
26 Ekim 2006
Mesajlar
38
Excel Vers. ve Dili
almanca
ofice 2007 kullaniyorum acmak istedigimde sifre soruyor fakat tamam tusu calismiyor sebebi ne olabilir makro hatasi diyor galiba
 

beab05

Özel Üye
Katılım
19 Mart 2007
Mesajlar
1,376
Excel Vers. ve Dili
Office 2013
Merhaba;
Şifreyi yazdıktan sonra enter tuşuna basınız "tamam" aktif olacaktır. Tabii doğru şifreyi girmeniz kaydıyla. Ayrıca Türkçe harici bir dilde kullanıyorsanız "hızlı arama" formu için parametre isteyecektir, nedeni de "formlar"dır. Uygulamayı yapan "formlar" yerine "forms" yazsa bile Access kendisi "formlar" olarak dönüştürmektedir. Bu da büyük sorun tabii..
 
Katılım
17 Temmuz 2007
Mesajlar
294
Excel Vers. ve Dili
access
Sayın Beab05 hocam iyi akşamlar ayrıca Yeni yılınız Kutlu olsun
ben şunu sormak istiyorum,peki biz telefon defterine şifre girdik,ancak şifreyi bilmiyoruz,iki sefer üç sefer yazdık bilemedik peki vazgeçip çıkmak istersek ne olacak ,böyle bir durumda çıkış çalışmıyor gibi ,ilgilenebilirmisiniz. kolay gelsin
 

beab05

Özel Üye
Katılım
19 Mart 2007
Mesajlar
1,376
Excel Vers. ve Dili
Office 2013
Merhaba ve iyi yıllar;

Sayın celoy, yanlış şifre karşılığı çıkan mesaj kutusuna çıkış gibi bir düğme daha eklenip çıkış sağlanabilir.. Basit bir cevap oldu sanırım ;) Uygulama değerli arkadaşımız sayın Taruz'a ait, belki öncelikle kendisi ilgilenmek ister ;)
 
Katılım
17 Temmuz 2007
Mesajlar
294
Excel Vers. ve Dili
access
Hocam Doğru tespit :eek:k:: :mrgreen:
O zaman sorumuz Sayın Taruz Kardeşimize hocamıza :mrgreen:
 
Katılım
18 Nisan 2007
Mesajlar
2,053
Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Merhabalar..

Sn beab05..

Office 2007 problemi ile yorumunuz için teşekkür ederim..


Sayın Beab05 hocam iyi akşamlar ayrıca Yeni yılınız Kutlu olsun
ben şunu sormak istiyorum,peki biz telefon defterine şifre girdik,ancak şifreyi bilmiyoruz,iki sefer üç sefer yazdık bilemedik peki vazgeçip çıkmak istersek ne olacak ,böyle bir durumda çıkış çalışmıyor gibi ,ilgilenebilirmisiniz. kolay gelsin
Sn celoy

Bu durumda çıkıştan önce Esc e basın; özgürsünüz :)

Tabii değerli hocam sn. beab05'in dediği gibi uyarı kutusunda da halledebilir.
 
Katılım
17 Temmuz 2007
Mesajlar
294
Excel Vers. ve Dili
access
Hocam sizinde Doğru tespitleriniz var :mrgreen:
Problem yok ,benim için sorun değilde bilmeyenler için aboooo çok sıkıntııııı.:hiho:
 
Üst