- Excel Vers. ve Dili
- tr/2003
programın şifresinide yazarsanız bizde görelim
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Saolasın üstad bu sorunuda sayende çözdüm...Merhaba..
Resimleri açamadım ama tahminimi söyleyeyim..
bunun yerine.InitialFileName = Environ("UserProfile") & "\My Documents\*.bmp;*.gif;*.jpg;*"
1. satırın yerine bunu yazdım sanırım doğrudur..InitialFileName = "c:\öğrenci bilgi formu\resimler\*.bmp;*.gif;*.jpg;*"
Private Sub Form_Current()
If Not IsNull([picImage]) Then
Me.Image145.Picture = [picImage]
Else
Me.Image145.Picture = ""
End If
If Not IsNull([picImage2]) Then
Me.Image1452.Picture = [picImage2]
Else
Me.Image1452.Picture = ""
End If
If Not IsNull([picImage3]) Then
Me.Image1453.Picture = [picImage3]
Else
Me.Image1453.Picture = ""
End If
Exit Sub
End Sub
evet verdiğiniz kod işime yaradı sorun çözüldü.
diyelimki yanlış resim ekledik resmi silmek için bi buton yapayım desem nasıl eklemem gerekir
Modemi kurunca Windows'un kendi içerisinde fax programı var. Onu etkinteştireceksiniz. Bu kadarSayın Taruz Tel-Fax Modem getirtiyorum.
bundan sonra ne gibi bir yol izlemem lazım.
sayın Taruz öncelikle kolay gelsin ,
beni maruz görün ancak bende bir eksiklik olduğunu düşündüğüm bir sorun tespit ettim,oda şu;Resimler eklediğimizde ebatlarını otomatik ayarlanması gerekmezmi,yani resim ekliyoruz ancak resim büyük olduğunda resmin sadece örneğin adamın gözü görünüyor tabi buda hoş olmuyor,eğer siz bununlada ilgilenirseniz herkes adına çok teşekkür ederiz.(diyorsundur,kardeşim bir telefon defteri yaptık 50 kafadan ayrı ayrı ses çıkıyor,çıktığı gibi adamlara beyendirimiyoruz.... pişman ettiniz...:mrgreen: tabi bu şakaa) :Çok beyeniyoruz.k::
2000 kişiye fax
Arkadaşlar elimde 3 sayfadan oluşan bir belge var. Bu belgenin başında kişinin adı, soyadı ... gibi doldurulması gereken boşluklar var. Excel dosyamda ise 2000 kişiye ait bilgiler ve fax numaraları var. İstediğim şey bu 2000 kişiye belgenin başında kendi isimleri olan yani kişiye özel toplu fax çekmektir. Yani her fax çektiğim şahıs fax belgesinde kendi adını görebilmelidir.
sayın KAYSPERSKY daha önce böyle bir şey gönodermiş.
sayın Taruz ben bunu yapmanın yollarını arıyorum.
çünkü ben resmi yazışma yapıyorum. hemde dağıtımlı.
acaba posta ile değilde, fax la gönderebilirmiyim bunun çabasındayım.
senide meşgul ediyorum.
siteyide gereksiz meşgul ediyorum. sizden ve herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum.
Merhaba..Sayın Taruz'a ve ilgilenenlere Arkadaşlar
Boyutlandırma modu: genişlet
Resim hizala: Orta
Resim Döşeme:Hayır olarak ayarlandığında resim olduğu gibi sığıyor ,en azından büyük resimler neye benzediği ortaya çıkıyor ilginenen arkadaşların duyrulur.kolay gelsin