• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Merhaba, alimlari kredi karti ile neden yapamiyoruz?

Merhaba kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz. Eğer başarısız oluyorsa sebebiyle ilgili bankanızla görüşebilirsiniz.

Sorun su ki daha ödeme sayfasina geldigimde Kredi karti kisminda verileri girebilecegim alanlar gelmiyor. havale secenegine tikladigimda bi veriler geliyor. Sanirim sitenizde sorun var. Veya chrome tarayicisi kullanicilarina yönelik bir sorun var.

Örnek vermek gerekirse;

246167

Az evvel ödemeyi yaptım.
Onaylanması için mesaj bile yazamadan onaylandı. Çok teşekkürler

246187

Sorun su ki daha ödeme sayfasina geldigimde Kredi karti kisminda verileri girebilecegim alanlar gelmiyor. havale secenegine tikladigimda bi veriler geliyor. Sanirim sitenizde sorun var. Veya chrome tarayicisi kullanicilarina yönelik bir sorun var.

Örnek vermek gerekirse;

Ekli dosyayı görüntüle 246167
Merhaba, ödeme bu alandan yapılmıyor. Siparişi tamamla dedikten sonra vakıfbankın ödeme sayfasına yönlendiriliyorsunuz ve bilgileri orada girerek ödemeyi tamamlıyorsunuz. Sistemde bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Ödemeyi havale usulü yaptım ve ödeme bildirme formunu doldurdum ancak öncesinde kredi kartıyla ödeme sayfasına geçerken hata verdi ve defalarca ödemeniz kabul edildi yazdı ancak bir ödeme yapmadım bilginize.

merhaba ödemeyi yaptım. Sorumu yüklemek için sabırsızlanıyorum.
Teşekkürler

Kayıt no:#96860

Son düzenleme:
Merhaba,
Altın üye oldum ancak hala dosya indiremiyorum.
Yardimci olmabilirn misiniz?
Tesekkurler

Merhaba,

Hangi dosyayı indirmeyi denediniz..

Sayın yetkili;

Benim Altın Üyeliğim vardı. Şu anda Altın Üye olarak gözükmüyom
Zamanı mı doldu

selamlar,
kredi kartı ile ödeme yaptım aktivasyon konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

teşekkürler

Merhaba,
altın üyelik süremizin ne kadar kaldığını nereden öğrenebiliriz, enson kaç yıllık aldığımı hatırlayamadım

Merhaba,
altın üyelik süremizin ne kadar kaldığını nereden öğrenebiliriz, enson kaç yıllık aldığımı hatırlayamadım
Merhaba,

Üyeliğiniz ile ilgili bilgiyi sizlere ilettik. Mesaj kutunuzu kontrol edebilir misiniz?

İyi forumlar dileriz.

Değerli üyelerimiz,

Altın üyelik siparişleriniz için ödeme EFT/Havale yolu ile yapılsa da https://www.magaza.excel.web.tr/ üzerinden EFT/Havale seçilerek fatura bilgilerinizle birlikte sipariş oluşturulmasını ve siparişin tamamlanmasını rica ederiz.

Bazı üyelerimiz EFT/Havale seçtikten sonra ödeme yapıyor fakat siparişi tamamlamıyor.

Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

benim altın üyeliğim ne zaman başlamış ne zaman bitmiş

Geri