bunu tam olarak ne icin yapiyorsunuz farkli olanlari bulmak icin mi yoksa gercekten boyanlis sekildemi ihtiyaciniz var cunku mukerrer olanlari bulmak icin bicok ornek var sitede
Biçim menüsünden KoşulluBiçimlendirde bu formülü yazıyorsunuz.
Kod:
=EĞER(EĞERSAY($A$1:$A1;A1)>1;1;0)
KoşulluBiçimlendirmede "$" simgesi çok rol oynamaktadır buna her zaman dikkat ediniz yoksa netice alamazsınız.
Şimdi dosyanın bu haliyle KoşulluBiçimlendirmeyi çoğaltmak isterseniz A17 hücresini seçiniz ve menülerden Biçim Boyacısı (bildiğimiz boya fırçasını)tıklayınız ve A18 hücresine şimdi tıklayınız istediğiniz kadar aşağı doğru sürükleyiniz ve işlem tamamlanmıştır.
hayır incelemedim hakkında bişey bilmiyorum.... eğer formül gerekiyosa yazarım... koşullu biçimlendirmede... bana adım adım ne yapmam gerektiğini söylermisiniz anlamıyorummmmmmm
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.