merhaba çıtır bey, bir sorum daha olacaktı. bu formülün kendini güncellemediğini farkettim. ancak tekrar formülün üzerinde bir işlem yaparsam kendini güncelliyor. bunu neden yapar acaba. excel 2016 sürümünü kullanıyorum onunla alakalı bir durum olabilirmi? Uyumluluk modu 97-2003 olarak kullanıyorum dosyayı sıkıntı olabilirmi
kontrol ettim otomatik işaretli oradada. ve mesela 500 üncü satırdan sonrası boş oradan aşağısında hiçbir veri yok. o kısımları en aşağısına kadar seçip sil dediğimde o sayfadaki formül düzeliyor.
Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim Koray Bey. bu linkten indirebilirsiniz dosyayı. problem tam olarak şu , sütunun en altındaki değeri yazması gerekirken yazmıyor ve şimdi farkettim bir üstteki değeri yazıyor. mesela bunu indirdiğinizde 187+518 sekmesinin AN15 HÜCRESİNDEKİ FORMULE GÖRE Q sütununun en altında olan değeri yazması gerekiyor. ama en altın bir üstündekini yazıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.