Selamlar
Öncelikle geçmiş olsun
Daha sonrada hayırlı ve uğurlu olsun diyorum
Hüseyin bey;Emeğinize sağlık işallah bir daha gelmez başımıza
gerçekten büyük bir eksiklik hissettik bu süre içinde
Saygılar
Sitemizin yeniden yayın hayatına başlmasından dolayı çok büyük mutluluklar duydum inş.herhangi bir aksilik olmadan yayın hayatını sonsuza dek sürdürmesi dileklerimle emeği geçen arkadaşlara selamlar
selamlar;
Öncelikle geçmiş olsun.yenilenen sitenin hayırlı olmasını dilerim. İnsan bazı şeyleri anlayamıyor. güzel olan bir şeye neden saldırırsın. git milletin ahlakını bozan bir sürü site var onlara ne yapacaksan yap. burada bir kısım insan, İNSANA faydalı olmak için bir şeyler yapıyor. sen gelip buna taş atıyorsun. eşşek gülün kıymetini bilmez ısırır. siteye saldıranların aklının bir eşekten daha çok çalıştığını söyleyemem.
Geçmiş olsun ve herkezlere hayırlı olsun....
Böyle bir formun varlığı velinimet
Yokluğu ise büyük bir kayıp ve boşlukmuş ...
Emeğine yüreğine sağlık HÜSEYİN Bey
ve katkıda bulunan tüm arkadaşlar....
Bu arada saldırı ile ilgili çok kısa bilgi vereyim.
Sadırının İP adresine göre Hindistandan yapıldığı görülüyor.
Yani saldırı özellikle bizi hedef almış bir şey değil.
Sadece açığı bulunan sunucu arayıp bulduğunda zarar veren ahlaksızlar.
Kaldı ki, açık veren ben olduğuma göre suçu onlarda aramam yanlış.
Bugün onlar yapmasa yarın başkası yapardı.
Önemli olan bundan sonra bizim sunucunun açıklarını elimden geldiğince kapamaya çalışmak.
Yani "Sen arabanın kapısını kilitlemezen içinden telefonunu çalan hırsıza kızma!" gibi bir durum.
Sizlerle tekrar birarada olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Özellikle birlik ve beraberliğimizin ne kadar sıkı bağlarla birbirine bağlı olduğunu görmekte beni çok duygulandırdı. Umarım bu tip şahsiyetsiz saldırılara hiç bir yardımlaşma forumu maruz kalmaz. Forumun açılmasında yoğun emeği olan değerli dostum Hüseyin beyede çok teşekkür ederim.
Elbirliği ile forumumuzu dahada ilerilere götüreceğimizden hiç şüphem yok.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.