DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Dosyanız ekte.Sayın Evren Gizlen size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum eğer size sıkıntı olmaz sa 2nolu msj daki ekdeki dosyada gösterdiğim gibi bir combobox daha ekleyip iki tarih aralığında yabilirmiyiz bu sorgulamayı.Ayrıyaten raporlama sarı renkle belirttiğim R4 ve X4 aralığına yapabilir miyiz.eğer müsait olurda bakabilirseniz beni çok sevindirirsiniz.çalışmalarınızda başarılar
Kodların hangi sayfalarda çalıştığını belirlemek için lazım.Tamam sayın evren siz nasıl uygun görürseniz oyle yapın.sadece merakımdan soruyum bu ne için gerekli acaba.Bunu sormamdaki gaye şu şimdi budaki dosya örnek dosya idi bendeki dosyada birsürü kayıtlar mevcut yani şahıslar onların hepsinin isminide değiştirmem gerekecek galiba(sonuna bir harf eklemek için)
Sayın Evren sadece Rapor Şablon Liste hariç diğer tüm sayfaları sorgulattırabilirsek çok süper olcak zaten bu çalışmada sadece sahışlar eklenecek o yüzde problem çıkacağını sanmam.Ama sizin dediğiniz gibi yapınca dah güzel olacaksa tabikide olur.Size de çok zahmet verdiğimin farkındayım kusuruma bakmayın çok ama çok teşekkürler
Userform'un kod sayfasında General kısmında(en üstte)Sayın Evren göndermiş olduğunuz dosya mükemmel çalışıyor.size çok ama çok teşekkür ederim hocam.ben kendi dosyama uygulama çalıştım galiba intialize olayın da bir sorun var onu çözmeye çalışıyorum umarım hallede bilirim.neden böyle bir hata verdi anlayamadım
Private Function Sirala(Liste As Variant)
Dim i As Integer, j As Integer, x As Variant, y As Variant
For i = LBound(Liste) To UBound(Liste) - 1
For j = i + 1 To UBound(Liste)
If StrComp(Liste(i, 0), Liste(j, 0), vbTextCompare) = 1 Then
x = Liste(j, 0)
y = Liste(j, 1)
Liste(j, 0) = Liste(i, 0)
Liste(j, 1) = Liste(i, 1)
Liste(i, 0) = x
Liste(i, 1) = y
End If
Next j