DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Yapmayın arkadaşlar, forumun aslarını kaybediyormuşuzdu az kalsın dün gece
@zeyno piyasada üretim müdürleri arasında bir istatistik yapsanız yarısı bilgisayarda oyun oynamayı biliyordur en fazla ya neyse
sayın danersin,
Dünden beri hep merak etmişimdir ''acaba bize sataşan ne zaman olacak?'' diye.
Çünkü bu sanal aleminde hep oluyor. bekliyordum ama.. doğrusu bir Moderatör tarafından da beklemiyordum. Neyse çok gecikmedin sataşmada.
Ayrıca merak etme, kimseyi kaybetmiyoruz burda. sakın sen kendini kaybetmiş
olmayasın bir yerlerde?
Ben de bir birfirma'nın mali ve isari işler Müdiresiyim. Dolayısiyle PC ile işim gereği sıkı fıkıyım. Yani şunu söylemek istiyorum. PC'de sadece oyun oynamıyoruz. Mesleğimiz gereği PC'den çokça yararlanıyoruz. İyi ki de var şu PC teknolojisi. Tabii ki eksiklerimiz var. Bunu da siz sayın Moderatörler'in yardımları ile gidermeye çalışıyoruz. Haaa... şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, evet ben boş vakitlerimde... Pc de okey de oynuyorum. hem de aslanlar gibi turnuvalara da katılıyorum. Buyrun sizi de beklerim turnuvalara.
Neyse.. hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
Yalnız yukarıdaki cümleniz sanırım biraz haddini aşmış, Sn danersin'i hiç tanımamanıza bağlıyorum bunu. Forumda, kendisinin yardımseverliği fazlasıyla bilindiği gibi şakacı yönüde herkesce bilinir. İnsanlara yardım konusunda forumun en önde gelen kişilerindendir. Kafanızda bir önyargı oluşmasını engellemek amacıyla bunuda belirtmeyi gerekli gördüm. Yazdığı cevabı lütfen tekrar okuyunuz.Dünden beri hep merak etmişimdir ''acaba bize sataşan ne zaman olacak?'' diye.