Sayın Korhan Ayhan Hocam excel de toplam izin süresini gösterdim. Hocam tabloda zemin rengi kırmızı olan yerlere sadece çalışan personel sayısı ve İzinli personel sayılarını nasıl getirtebilirim.
Çalışan personelleri sayması için " X,X+H+ X-" Örnek 70 İzinli personel sayısı ise " R,S,EI,DI,ÖI,İD,X-7" Bunların toplamıda Örnek 30 kişi olsun. Hocam Ay seçimi yaptığım yerde Tümü var Hocam Tümü seçildiğinde tüm ayların verileri getirme olasılığımız olabilirmi Korhan Ayhan Hocam Çok teşekkür
ederim.
Not : Kod bir önceki exceldeki kodlardır. son güncel hali değildir.
Korhan Ayhan Hocam en baştan vardı. Hocam Allah sizden ve diğer tüm arkadaşlar dan razı olsun. gerçekten her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah
Sayın Korhan Ayhan Hocam Puantaj sayfasından 16 satırdan başlatmak için kodda nereyi değiştirmen gerekiyor. Hocam daha önce de yzmıştım. belki unutmuş olabilirsiniz. Tümü çekmek ve iki tarih aralığın da işlem yapmak istiyorum. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
Sayın Korhan Ayhan Hocam Şehir dışına çıkmıştım. yeni geldim. kusura bakmayın inceleme fırsatım olamadı şimdi baktım. Hocam İki tarih arası seçtiğimde personel verilerini getirmiyor. eğer ben yanlış bir işlem yapmıyorsam . Aylık verileri getiriyor. personel bazlı gelmiyor. lütfen bakabilir misiniz. Hocam çok teşekkür ederim.
Sayın Korhan Ayhan Hocam Lütfen hakkınızı helal edin Hocam Örnek Ahmetin 01.10.2020 ile 30.11.2020 arası verileri aşağıdadır.
Norma mesai 329 saat 42 saat yıllık izin. toplam 371 vermesi gerekiyor. bu iki tarih arasında tüm personellerin çalışmasını getiriyor. Hocam eğer bu kısmı da çözebilirsek gerçekten mükemmel olacak Hocam ne kadar teşekkür etsem az olur.
Sayın Korhan Ayhan Hocam ne kadar teşekkür etsem az olur.Hocam kod çok güzel çalışıyor. bir sıkıntı yok gibi şimdilik Allah Kat Kat Razı Olsun. çok sağ olun. var olun Hocam. Yapmış olduğunuz bu puantajı ayrı bir yerde daha kullanmak istiyorum. Puantaj sayfasında 16 satır başlatacak şekilde nasıl ayarlayabilirm. hocam.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.