Sayın Korhan Ayhan Hocam Çok teşekkür ederim. Puantaj çok güzel oldu. kodlar çok güzel çalışıyor. Hocam puantaj içinde sarı ile boyadığım kişilerin 01 ile 31 arasındaki tarihlerin üzerindeki yani gün bazlı hesaplama yapıyor. Hocam orda yapılan hesaplama sadece personelin çalıştığı günleri hesaplıyor belki unutmuş olabilirsiniz yapılan hesaplamalar " X,X+,X-,H+" Hocam lütfen belirlenen kişilerin sarı ile boyadığım kişileri bu hesaplamanın dışında kalsın yani dahil edilmesin. ve gün bazlı çıkan saatleri Hocam mümkünse Hesaplama sayfasındaki zemin rengi yeşil ile boyadığım sutunlara getirebilirmiyiz. lütfen Hocam çok çok teşekkür ederim. Allah kat kat razı olsun.İnşallah. Çok Sağolun ve Varolun Hocam
Korhan Hocam Olur. Çok teşekkür ederim. Renk size örnek olsun diye koydum. Seçtiğimiz personeli daha doğrsu seçim yapılırsa o personelleri hesapla dışında kalsın.
Korhan Ayhan Hocam Hesaplama sayfasındaki "A10" dan Başlıyan Her bir rakam günü temsil ediyor. tablodaki gelmesini istiyorum. Veriler Hesaplama sayfasında Zemin rengi yeşil olan yere gelecek örnekte yaptım.
Korhan Ayhan Hocam G4 : AK4 Arsındaki veriler Hesaplama sayfasındaki "Ekim Ayı için" d10 : d40 " Arasına gelecek Kasım için ise "K10:K40"Aralık ise " "R10:R40" Arasına gelecek Hocam bu şekilde aylar eklendikçe devam edim gidecek.
Puantaj sayfasında isimlerin olduğu sütunda çift tıklama yaptığınızda aynı satırın BA sütununa X yazacaktır. Bu ifade hesaplamaya dahil olmaması için kullanılacaktır. Tekrar çift tıklarsanız X yazısı silinecektir. Bu durumda ilgili satır hesaplamalara dahil edilecektir.
Sayın Korhan Ayhan Hocam X işaretleme yapıyorum. ekim ayında personellerin hesaplamalarını almaması gerekiyor. eğer ben yanlış yapmıyorsam toplamda getiriyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.