DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Syn ceydasima İşaretle işleminiz bittikten sonra ''doldur'' demelisiniz..dediğinizi yapıyorum satırın ilk yedisini sabitlemek istiyorum ben diğerleri kaysın istiyorum ama o ilk 16 satırı sabitliyoru ilk yedi satırı almıyor neden yardımcı olursanız sevinirim
aynı soruyu ben soracaktımtamamdır arkadaşlar yaptım ilk 7 satırı dondurmak istiyordum 8 satırı işaretleyip dondur dedim ve oldu.
merhaba arkadaşlar ben mami arkadaşa ve tabi diğer arkadaşlara sormak istiyorum bu bölme işlemini iki sutunda ve satırda yapabilirmiyim arada kalan bölme gidip gelsin
1,5 yıl önce cekays tam benim yaşadığım sorunu yaşamış ve mami de ona vermiş. fakat cevaptan birşey anlmadım. sorumu ifade edeyim: üstten ve alttan iki satırı sabitlemek istiyorum. ortaki bölüm ise gitsin gelsin. bunun bir çözümü var mıdır? teşekkürlerCevabını verdim okumamışsın Bölme dondur sayfaya bak(önceki açmış olduğun sayfa)
Merhaba,
Sayın mami68 cevabını biraz daha açarsak,
Üstten iki alttan iki satırdan anladığım;
İmleç C3 hücresinde iken menü çubuğundan Pencere / Bölmeleri Dondur seçeneğini işaretleyiniz..
.
teşekkürler hocamSelamlar,
İstediğiniz şekilde satır dondurma işlemi yapamazsınız. Şu şekilde bir çözüm belki işinize yarayabilir. 150. satırdaki toplamlarıda en üst satıra alıp dondurma işlemini kullanın. Bu şekilde hem toplamları hemde başlıkları sabitlemiş olursunuz.
peki birden fazla satır dondurabilir miyiz? mesela ben bir sayfaya belirli aralıklarla alt alta 4 farklı ürün grubu girmek istiyorum ve her ürün grubunun başlık satırını sabitlemek istiyorum.. bu mümkün müdür, yoksa sadece tek satır mı sabitleyebiliyoruz?