Harika bir program hazırlanmış ve kullanım için bizlerle paylaşılmış.Emeği geçen arkadaşıma teşekkür etmek,onun bu ve benzeri programlar hazırlamasında önemli bir etken olacaktır.Teşekkürler...
Firma adının nasıl değiştirilmesi gerektiği konusunu halledemedim ve vb şifresinde orhan ismiyle bir password penceresi açıyor ve şifre olmadığı içinde problem var.Bu konuda yardım rica ediyorum.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma.
Peki VB kodlaması için şifre verebilirmisiniz (Orhan için ). maalesef göremedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Tebrikler mükemmel bi program. Tek takıldığım nokta alışın olmaması. Sadece satış yapabiliyoruz. Bize mal veren firmalar içinde giriş yapmamız ve onların carilerinide tutmamız gerekmiyormu. Yoksa ben mi yanlış bi şey yapıyorum? Direk stok ekleyerek yapmak yetersiz geliyo bana
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.