Sayın TRABLUS,
Ben de sizin gibi bir çok şeyi merak ediyorum. Ama hiç bir zaman merak ettiğim sorulara cevap alamadım. Benim bu sitede saldırı olarak yazdığım veya yaptığım bir şey yok. Çünkü banlanmaktan korkuyorum (!!!).
Sayın TRABLUS,
Ola ki meseleyi okumakta ve anlamakta güçlük çekmiş olabilirsiniz. Anacak madem bu konu buranın asli üyelerinden biri tarafından açılmış ve birileri de bu görüşleri desteklemiş ve birilerine göndermeler yapılmış, o zaman diğerlerinin de konuşma hakları olması gerekir diye düşünüyorum. Yosa siz farklı mı düşünüyorsuz. Ben bu forumda serbestçe dolaşmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.
Siz benim burada herhangi bir saldırıda bulunduğumu gördünüz mü ki, beni buraya saldırmak ileitham ediyorsunuz. Burada Saldıranların saldırılarını nasıl görmezlikten geliyor ve tarafsız olduğunuzu hatta bir başka mesajda şöyle demişsiniz.
TARBLUS' Alıntı:
Herkese kolay gelsin.İnsanlar hayattaki kavgalarını hakeden insanlar için yapmaları gerektiğine inanıyorum.Jale arkadaşımızın haklı olduğuna inanıyorum.Soruma gelince bir hücrede bulunan değer x ise e6 da y ise 70 ile çarp e6 z ise 80 ile çarp e6 b ise 90 ile çarp şeklinde excel formülüne ihtiyacım var.Ãimdiden herkese teşekkür ederi.
Siz bir Excel sorusunda bile yandaşlığınızı belirtmişken nasıl olurda tarafsız olduğunuzu vurgularsınız. Eğer tarafsız iseniz buyrun konuşalım. İstediğiniz platform açık. Ama sanıyorum site admini benim sorularıma cevap veremeyeceği için bir müddet sonra ya burayı kilitleyecektir, ya bir daha konuşulmamasını isteyecektir ya da beni banlayacaktır. Çünkü buraya ilk mesajı atan kişinin bahsettiği gibi özgürlükçü bir kişiliğe sahip değil bu site admini.
Ãimdi sizin hak verdiğiniz noktayı ve bu arkadaşların neden banlandığını alayamıyorum. Bana soru sormak yerine bunu açıklamanızı istirham ediyorum. Eğer tabi haklı bir sbep bulabilirseniz memnun ve mutlu olurum.
Not: Benimle münazara yapacak kişi lütfen yazmasını bilen aklı başında birisi olsun ki aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmayalım ve bu meseleyi bu defa bitirip kapatalım.