• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Uzman Grubu

uzman

ladies & experts :) tebrik ederim uzman olan arkadaşlarımızı başarılarının devamını dilerim... :hihoho:

Merhaba

Forumun prensipleri doğrultusunda bilgi hazinelerini her gün bizlerle paylaşan, forumun bugünlere gelmesinde payı olan, şahsen excel bilgimin çoğunu borçlu olduğum çok değerli arkadaşlarım hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Küçük de olsa böyle bir onurlandırılmayı çoktan haketmiştiniz. Diğer üyelerin de sizleri örnek alarak uzman grubunun daha da büyüyeceğine inanıyorum.

Tekrar tebrik ediyorum, hayırlı olsun arkadaşlar.

Teşekkürler

İnternette binlerce sitenin arasından böyle bir siteye üye olduğum için çok mutluyum. Sayenizde bir kelime, bir formül öğrenmek ne güzel bir şey. Böyle bir site hazırladığınız için siz yöneticilere ve tüm üye arkadaşlara cani gönülden teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Merhaba Arkadaslar
bütün ecxel.web.tr üstadlari ve yardim sever arkadaslari biran once uzman adiyla görmek isterim. Tekrar basarilar dilegiyle saygilarim sonsuza kadar...!

tüm üstadları görünce dilim tutuldu..Hepsine sonsuz teşekkürler.bizim gibi acemiler bakalim ne kadar bir sürede sizin %00001 iniz olcaz..

saygılar

Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir fikir.Çalışana ödül verilmesi gerekiyor kesinlikle.Seçilen arkadaşlar da buna hakikaten layık olan arkadaşlar.Hepinizi kutluyorum.Allah utandırmasın.

Ben de diğer arkadaşlarım gibi yeni açılan Uzman grubuna seçilen değerli üstadlarımı en içten dileklerimle tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum, gerçekten bu forumdan çok şey öğrendim, bilgisayar başına geçince forum sayfasına girip gezinmek bende ekmek su gibi bir ihtiyaç haline geldi, sizlerle tanışmadan önce excelde 4 işlemden başka birşey yapmasını bilmezken şimdi sizlerin yardımı ile proğram yapma cesaretini kendimde buldum, hepinize çok teşekkür ediyorum, "Ustanın büyüklüğü çırağından belli olur" saygılar sunuyorum.

teşekkürler

arkadaşlar inanır mısınız önceden binlerce sitede cirit atardım :) bu siteyi tanıdığımdan beri ne msn ne başka site yok bana göre
sn leventm sn haluk sn mehmett sn zafer
sn hüseyin ve diğer uzman arkadaşlarımız ve moderatorlerimize sonsun şükran borçluyum bir gün herkes www.excel.web.tr li olacak :mrgreen:
bu güzel site ve bu güzel insanların arasında olmaktan onur duyuyorum teşekkür etsem çok az olur ama yine de sağolun varlığınız için... :hihoho:

Sn emrexcel123

Sizide bu genç yaşınızda excel.web.tr bağımlısı yaptıysak ne mutlu bize. Bende katkıda bulunan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

İyi günler.
Sayın üstadlarımızın uzmanlıklarını kutlarım.
Hayırlı olsun.
Darısı başımıza.

degerli arkadaslar,
bir paylasım platformunda ne kadar uzman dahi olsak ögrenecegımız cok sey oldugunu bılmelıyiz. ben 25 yılını bu sektore vermiş bir bilişimci olarak kendimi hala bir ögrenci gibi hissediyor ve gelişmeleri takip ediyor bilmedigim onca seyi ögrenmeye uygulamaya calısıyorum. elbette hepimiz bir birimize ne kadar yardımcı olursak ulkece kalkınmammız gelısmemız bilinçlenmemiz ve en önemlisi tek bir yumruk olabilmeyi basarırsak bizleri kimsenın yıkamıcagını unutmamalıyız.
onun ıcın çok calısmalı paylasmalıyız bılıyorsunuz bılgı paylastıkca cogalır.
sizleri kutluyor basarılarınızın artarak devam etmesını diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

M.Kami Sakbaş
Güney Bilgi İşlem Hiz.Ltd.
Genel Mudur

ELMA TOP.SOS.SOR.PRJ.DER. - GENEL BAŞKAN
TBD-İst Y.D.K üyesi
TUBİDER Y.Y.K üyesi
BİYESAM Y.Y.K üyesi

Son düzenleme:
Iyi geceler Değerli Arkadaşlarım,

Onur verici bu olay karsısında çok duygulandım.Boyle bir lutfu layık gordugunuzden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkur ederim.
Bu sorumlulugu üzerimde nederece hakikatiyle taşıyabilirim takdirinize bırakıyorum.
İş değiştirdim(Eski işimdeki Rahatlıgım yeni çalıştıgım işyerimde yok [internet bağlantım yok] ) bundan dolayıdırki çok sık aralıklarla aranızda bulunamıyacagım. Zaman neyi gösterir hep beraber goreceğiz.

Diğer UZMAN arkadaslarımız Tebrik Ederim.

Tekrar Teşekkur Ederim Değerli arkadaşlarım.

İş nedeni ile 1 haftadır siteden uzak kaldığımdan yeni yazabiliyorum, lütfen kusura bakmayın. Bize bu görevi layık gören tüm değerli dostlara teşekkür ederim. Aslında elimden geldiğince,bildiğim kadarı ile siz değerli arkadaşlar ile paylaşıyorum.
Çorbada bizim çok ufakta olsa tuzumuz bulundu ise ne mutlu..
Tüm değerli yönetici,moderatör,uzman ve üyelerimize saygılar sunuyorum.
Destekleri ile katılacak diğer arkadaşlar ile birlikte bu güzel platformu dahada iyi seviyelere getireceğimize inanıyorum.

Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.

Bütün uzman arkadaşları, başarılarından dolayı tebrik ederim.
Leventm Beyin de dediği gibi sizler bu sitenin herşeyisiniz.
Herkesin yardımına koşuyorsunuz.
Bilgi ve Paylaşımınızı esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürler...

Uzun süreden beri altbaşlıklara bakamadığım için bu Konu Başlığını farkedemedim. Bayağı geç oldu. Onun için Özür diliyoruz. Bu ünvana beni ve diğer arkadaşları layık görüp verildiği için, Yöneticilere ve Excel.Web.Tr. camiasına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Benim için spriz oldu. Çünkü, kendimi hala emekleme aşamasında ve öğrenci olarak görüyorum. Gerçekten Excelkolik olmuşsuz ve inşallah bu platformumuz hep yayın hayatına devam eder, temennimiz o yönde. Tekrar saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Şöyle bir baktım da. Paylaşımcılığı seven ve bilgilerini esirgemeyen tüm excel üstadları haklı olarak uzmanlık onuru almışlar.

Bence de, tüm uzman arkadaşlar buna layık olup, tümünü kutlar, başarılarının artarak devamını dilerim.

Geri