• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Uzman Grubu

Aramıza yeni katılan Sn.fpc ve Sn.Orion2 arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Biraz geçikmeli oldu. Bende aynı şekilde değerli arkadaşların katkılarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Her iki aradaşımıza içten tebrikler
başarılarının devamı dileğiyle

Sn fpc ve Sn Orion2'ye hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum.

Sn fpc ve Sn Orion2 başarılarınızın devamını diliyorum.Hayırlı ve uğurlu olsun

Sn fpc ve Sn Orion2

Hayırlı olsun. Başarı dileklerimle.

.

Merhabalar.
Beni Uzman grubuna layık gören sayın yönetime , ve kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Böyle bir forumun alelade bir Üyesi olmak bile, benim için bir onur ve gurur vesilesi iken, sizlerin beni uzman olarak görmesi apayrı bir sevinç kaynağı ...

Yönetime, Uzman ve Üye arkadaşlara Çok teşekkür ederim.

Forum Yönetimini, koydukları kurallar ve olaylarda takındıkları tavırlar nedeniyle tebrik etmek istiyorum. Hakikaten bu forumda, mükemmel bir iş başarıyorlar.

Forumun amaç ve misyonunun da bu olduğunu düşündüğüm, bir yolum var.

(1) Ülkemizde; saatlerce veya günlerce süren verimsiz işleri; buradaki azimli ve iyiniyetli insanlarla, çok daha kısa sürelere indirmek ve toz zerresi kadar da olsa, işgücü verimliliğini artırmak, ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak

(2) Standart ve rutin işlerin süreleri kısaldıkça, işin başka yanlarına insanları kanalize edebilmek ve dolayısıyla kaliteyi artırmak. (Bunun, beni ilgilendiren bir iş olmasına gerek yok. Herhangi bir iş de olabilir)

Birlikte çok daha iyi günlere inşallah....

NOT : İsmim Ferhat .... fpc rumuzu, adımın ve soyadımın kısaltılmış halidir. (Hani, öyle İngilizce bir kelime değil yani :) )

Tüm UZMAN arkadaşları tebrik eder, başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.

Sn.fpc ve Sn.Orion2'ye başarılar dilerim. Sonuna kadar bu ünvanı hak ettiklerini düşünüyorum.

Eski ve yeni tüm Uzman arkadaşları tebrik ederim.

Sayın fpc ve Sayın Orion2

Uzman gurubuna seçilmenizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

sayın leventer,V.Basic for Application,doğandündar,veyselemre,Haluk,AS3434 teşekkür ederim.

Değerli üyelerimiz

Forumumuza zaman ayırarak gerek bilgi gerekse üsluplarıyla çok değerli katkılarda bulunan Sn anemos, Sn mesleki ,Sn Sertkaya ve Sn V.Basic For Applications arkadaşlarımız uzman grubuna dahil edilmişlerdir. Kendilerine katkıları nedeniyle teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Merhaba

Sn anemos, Sn mesleki ,Sn Sertkaya ve Sn V.Basic For Applications

Tebrik eder başarılar dilerim.

Uzman grubuna yeni katılan arkadaşlarımı kutluyorum ve hem kendileri hem de Forumumuz için hayırlı olmasını diliyorum.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Bu değerli arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Geri