sn muskulus sizin cevaba benziyor ama tek fark. sizinkinde colums yazıyor bulduğum kotda range yazıyor. sizinkini denedim olmadıydı.acaba o farktan dolayımı.siz hücre ismini doğru vermissiniz.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Aşağıdaki kod birleştirilmiş hücredeki krakter sayısına göre satır genişlemesini varsayılan olarak gerçekleştiriyor. Kendi çalışmanıza uydurunuz. Farklı kod satırını ilave edebilirsiniz.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Len(Range("A1").Value) < 10 Then [a1].RowHeight = 15
If Len(Range("A1").Value) > 10 Then [a1].RowHeight = 30
End Sub
Arkadaşlar merhabalar
hücreye yazdığım metne göre hücre açılsın istiyorum.örneğin iki satır yazdıysam o kadar açılsın daha fazla yazdıysam bu defa o yazdığım kadar açılsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Not: Forumda aradım orada Biçim>Sütun>En uygun genişlik var ama o benim istediğim gibi değil, Hatta Wordde tabloya yazı yazdığımızda sığmadığında aşağıya doğru açılıyorya aynı onun gibi
Saygılar sunuyorum.
Yükleyeceğim hocamdosyanızı dosya.tc sitesine yüklerseniz bakabilirim.
Murat hocam yükledimdosyanızı dosya.tc sitesine yüklerseniz bakabilirim.
Üstad denedim Q19 Ve I22 de olmadığını görebilirsiniz. Satırı manuel genişletince aşağıda görünmeyen metinler ortaya çıkıyorİki sütunun birleşim yerindeki çizgiye mouse imlecini getir. İmleç şekli değişecektir. İki kere tıkla. Soldaki sütun genişliği otomatik ayarlanmış olacaktır.
Aynı şey satır yüksekliği için de geçerli.