İlginç ve güzel bir başlık olmuş, teşekkürler.
Ben forumun kurucusu olmama rağmen forumda en az gördüğünüz kişi olabilirim.
2004 yılında foruma yazdığım ilk mesajda "Öyle bir forum hayal ediyorum ki yıllar sonra forum çok çok büyüsün ama benim adımı kimse bilmesin" gibi bir şey yazmıştım. Bunu kısmen başardığımı tahmin ediyorum. Kişisel olarak ön planda olma hırsım yok. Eserim anılsın bana yetiyor.
Ben 1967 Lüleburgaz doğumluyum.
İlkokul ve ortaokulu Almanya'da okudum.
Sonra yurda döndüm ve tahsilime devam ettim.
Yine Almanca bilgime dayanarak İ.Ü. Alman Dili ve Edebiyatı okudum.
Bilgisayarı askerde öğrendim ve bugünlere kadar ilerleterek geldim.
Şuan Elitnet Yazılım Ltd
www.elitnet.com (reklam yapmamam izin verin) firma sahibiyim.
Web tasarım ve yazılım hizmetleri sunuyoruz.
Serbest mesleğe geçiş yapmadan önce Excel eğitimleri verdim. Sonra bir fabrikadaki görevim çerçevesinde fabrikanın "Excel danışılacak" kişilerinden biri idim. Hep benzer sorulara aynı yanıtları vermemek için forumu kurdum. Ben fabrikayı düşünerek kurdum ama meğer global bir ihtiyaca yanıt vermişiz. O dönem bunu bilemezdim.
Fabrikadan ayrıldıktan sonra hiç Excel kullanmadım desem yeridir. Şuan Excel bilgim başlangıç seviyesindedir sanırım
2004 yılında
www.excel.web.tr 'yi kurduğumda hiç bir öngörüm ve tahminim yoktu. Hepinizin katkıları ile şuan Türkçe en büyük Excel platformu oldu.
Bu süreçte edindiğim tüm bilgileri harmanlayarak "Ustalık eserim" diyeceğim bir proje (Excel ile ilgili değil, tamamen farklı) üzerinde çalışıyorum. Bittiğinde tabii ki burada duyuracağım ve her projenin yaşadığı başlangıç zorluklarını aşmak için sizlerden destek rica edeceğim....
İyi ki bu forumu kurmuşum, tüm dünyadan nice dostlar kazanmama vesile oldu ve inanıyorum ki bir çok dostumuzun da imdadına yetişen bir bilgi deposu ortaya çıkardık....
Herkese saygılarımla....