DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sayın ;sitemizin kurucusu Hüseyin Hocam öncelikle siteye yapılan saldırıyı kınıyorum.
siteyi gördüm ve çok beğendim ve üye oldum fakat;siteye yapılan saldırı ile ilgili gönderilen mesajları okuyorum fakat hiç bir gayret görmüyorum eski dosyaların elinde olanların hiç bir gayreti yok.şöyle bir fikir vermek isterim naçizane başlatılmış olan konulardan dosyaları indirilemeyenlerin en baş sayfasına yeni bir dosya eklenilse acaba olmazmı?!bir konuyu öğrenmeye çalışıyorum fakat örnek dosya olmadığı öğrenemiyorum. elinde olan bu dosyayı yayınlasa ve en sizde konuların olduğu bölümün başına yerleştirilemez mi siniz?
saygılarımla
mehmet can hatipoğlu
"Atiyi karanlık görerek azmi bırakmak
Alçak bir ölüm varsa eminim budur ancak"
Bazen bu forumu açmakla kendime kötülük mü yaptım diye düşünüyorum.merhaba dosya indiremiyorum diye mesaj göndermeyin diye ricada bulunmuşsunuz ama gerçekten indiremiyorum yani kimden öğrenebilirim sizin dışınızda birkaç arkadaşımada denettim ama onlarda başaralı olamadılar benimde sizden ricam dosyayı nasıl indirip görebileceğim çümkü bu dosyayı görmem lazım gerekli ama ulaşamıyorum acele cevap yazarsanız sevinirim.