• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Uzman Grubu

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

İlgi ile izlediğim arkadaşlarımızın aramıza katılmış olmasından dolayı kutlarım.

Başırılarının devamını dilerim.

Hoşgeldiniz.

Şu anda, bu sitede sörf yapmak benim için gurur kaynağı. Uzmanlarımız için kaleme sarılıp fikir belirtmek, onlar için kelimeleri sıralamak ise çok güç. Bizlere sabırla cevap veren, yol gösteren " UZMAN " kadro için Allah'tan bilgilerine genişlik, kalemlerine kuvvet dileğiyle tüm " UZMAN " 'larımızı tebrik ederim.

Uzman grubuna katılan yeni arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Yönetimi isabetli kararlarından dolayı kutlar, yeni uzman arkadaşları tebrik ederim.
Başarılarının devamı dileğiyle...

sayın anemos, "uzman" lığınızı cani gönülden kutlarım, birgün de bize nasip olması temennisi ile, hayırlı olsun, saygılarımla.

Sn. anemos, sn. mesleki, sn. sertkaya, sn. v. Basic for Applications
Hepinizi canı gönülden tebrik ederim, hayırlı olsun

Bizleri tebrik eden ve bizlere başarı dileklerinde bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ederken, ben de hepinizi, bu foruma üye olduğunuz için tebrik ediyorum.

Çok yerinde bir karar olmuş. Çok sevindim.

Sn.anemos'a, Sn.Mesleki'ye, Sn.Sertkaya'ya ve Sn.V.Basic for Applications'a; foruma değer kattıkları için teşekkür ediyor, yeni ünvanları için tebriklerimi sunuyorum.

Yerinde bir karardı, tebrik ederim beyler.

.

Sayın anemos, Sayın Mesleki, Sayın Sertkaya ve Sayın V.Basic for Applications

Sizleri kutlarım.

.

uzman gurubuna dahil olan ve banada gerçekten büyük yardımları dokunan arkadaşlarımızın başarılarının devamını dilerim

"ilmin zekatı paylaşmaktır" (ilim paylaştıkça artar)

Sayın anemos, Sayın Mesleki, Sayın Sertkaya ve Sayın V.Basic for Applications

başarılarınızın devamını dilerim

Uzman grubuna katılan değerli arkadaşlarımızı tebrik eder,başarılar dilerim.

merhaba
Excel Uzmanı grubundaki tüm arkadaşları tebrik eder, başarılar dilerim.

imza: Amelenin Uzmanı ;)

Uzman grubuna katılan, Sn anemos, Sn mesleki ,Sn Sertkaya ve Sn V.Basic For Applications 'a forumumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Sn anemos, Sn mesleki, Sn Sertkaya ve Sn V.Basic For Applications yeni göreviniz hayırlı olsun.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Bir süreliğine siteden uzak kalmak zorunda kaldım. Biraz geç bir kutlama olacak. Bende, Uzmanlık ünvanını alan değerli arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını diler, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Geri