• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Adres ve Telefon Rehberi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Taruz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli arkadaşlar uygulama 2007 ve sonrası versiyonlarda (eski verisyonla hazırlandığı için) hatalar verebilir.. Önceki versiyonlarda hatasız çalışması lazım..

Bu uygulamanın yeni versiyonunu hazırlamayı düşünüyorum.. Umarım kısa sürede sizlerle paylaşırım..

Merhaba..

Uygulamanın yeni versiyonu ilk mesaja eklidir..

Taruz hocam
elinize ,beyninize ve yüreğinize sağlık çok güzel olmuş.

Hocam bu dosyanın yapılışı hakkında bilgi sahibi olabilmemiz için gerekli kod bölümlerini müsadeniz olursa görme şansımız varmıdır? hocam yaptığınız Telefon rehberinden faydalanarak değişik programlar yapabilmek adına
dosyanızdan faydalanmak istiyorum. Sakıncası yoksa. Access açıldığında aynı Excell deki direk formla açılır gibi açıldığından diğer bölümlerini göremiyorum.

Saygılar

Taruz hocam
elinize ,beyninize ve yüreğinize sağlık çok güzel olmuş.

Hocam bu dosyanın yapılışı hakkında bilgi sahibi olabilmemiz için gerekli kod bölümlerini müsadeniz olursa görme şansımız varmıdır? hocam yaptığınız Telefon rehberinden faydalanarak değişik programlar yapabilmek adına
dosyanızdan faydalanmak istiyorum. Sakıncası yoksa. Access açıldığında aynı Excell deki direk formla açılır gibi açıldığından diğer bölümlerini göremiyorum.

Saygılar

Merhaba..

İlginize teşekür ederim..

İçeriği görmek için dosyayı shift tuşuna basılı olarak açınız..

Selamlar,

Hocam çok teşekkür ederim.

Saygılar

Hocam emeğine sağlık; çok güzel bir program olmuş.

Geri