Tüm forum üye ve yöneticilerine merhaba
Öncelikle değerli üyelerimize ve yıllardır foruma emek veren değerli yönetici dostlarıma selam ve saygılarımı iletiyorum.
Uzun zamandan beri forumdan ayrı kalmanın verdiği özlemle duygularımı ifade etmeme vesile olacak bu konuyu açan Sn balanar’a çok teşekkür ederim.
Forumda aktif olarak uzun zamandır bulunmadığım için beni tanımayan bir çok üyemize ve beni iyi tanıyan eski üyelerimize de hatırlatma adına kendimden bahsetmek istiyorum.
1967 doğumluyum. Bu mesajı yazdığım yıl itibariyle 54 yaşındayım. Makine Mühendisiyim. Yaklaşık 30 yıldır esnek ambalaj sektörü ağırlıklı olma üzere çok sayıda fabrikada üretim, bakım ve fabrika müdürlüğü görevlerinde bulundum. 2000 yılında Çorlu’da bir firmayla anlaşınca bu ilçeye yerleştim. Halen bu ilçede ikamet ediyorum. İş hayatımın bir özeti
https://www.linkedin.com/ sitesinde mevcuttur.
İş hayatım boyunca Excel’i yoğun olarak kullandım. 1995 yılında Windows 3.1 işletim sistemi ve Excel 5.0 ile başlayan çalışmalarım halen yoğun bir tempoyla devam etmektedir. Çalıştığım her fabrikada Excel ile raporlama, veri analiz, üretim ve bakım takip, kalite kontrol, stok takip gibi bir çok konuda hazırladığım programlar ve kurduğum sistemler halen kullanılmaya devam etmektedir.
2004 yılında
www.excel.web.tr ile tanıştım. Excel ‘e olan ilgim o yıldan sonra artarak devam etti. Normal bir üye olarak katıldığım forumda yıllar içerisinde ilerleyerek en üst yönetici konumuna kadar yükselme imkânım oldu. Çok şey öğrendiğim bu sitede başlangıç yıllarımda bana yoğun destek olan sitenin kurucusu Hüseyin bey, Haluk üstadım, ALPEN ve diğer arkadaşlarıma tekrar teşekkür etmek istiyorum.
2018 yılında emekli olmama rağmen çalışmaya devam ettim. Ancak 30 yıllık çalışmanın ardından son çalıştığım fabrikadan 2021 Eylül ayında ayrılarak gerçekten emekli olmaya karar verdim. Bu kararın ardından hepinizin yakından tanıdığı forumumuzun kurucusu Hüseyin bey ile uzun yıllar boyunca elde ettiğimiz endüstriyel tecrübelerimizi birleştirerek kurumsal firmalara yada kişilere hizmet vermek amacıyla “Excel Danışmanlık ve Eğitim” üzerine çalışacak bir şirket kurma kararına vardık ve çalışmalara başladık. Bu kararımızı da ilk kez sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.