• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Sigorta Poliçeleri Takip Programı

Emekleriniz için tesekkur ederım...
Basarılarınızın dewamını dilerim...
Sayenızde ılk kez acces le tanısıyorum :)

öncelik ile emeğiniz için teşekkür ederim şifre ile ilgili yardımcı olur musunuz programa giriş şifresi nedir.

Merhaba arkadaşlar..

Şifre ilk mesajda yazıyor..

Makro güvenlik sebebiyle açamayanlar; boş bir access dosyası açın ve seçeneklerden güven merkezi ve oradan makro güvenliği seçeneğine gidin.. Seviyeyi düşük yapıp dosyayı tekrardan açın..

Özel mesajla ugyulamayı geliştirmemi isteyen arkadaşlar kusura bakmasınlar, bu mümkün değil..

Poliçe kayıtlarınızı saklayabileceğiniz, tarihi bitmek üzere olanları listelemek gibi bir çok şekilde sorgulama yapabileceğiniz, müşterilerinizin poliçe tutarlarını taksitlendirip ödemelerini listeleyebileceğiniz, bunları rapor olarak alabileceğiniz, vb. detayları olan bir program..

Ayrıca müşteri bilgilerinizi de ayrıntılı bir biçimde depolayabilir, program üzerinden onlara E-Posta yollayıp eğer uygun modeminiz varsa telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Gayet pratik menü düzenine sahip, kullanımı çok kolay…

Kullanmak isteyenler için logonun yazı tipini de ekliyorum.. SHIFT tuşuna basılı tutup programı tasarım düzeninde açarak kendi adınızı yazın veya logonuzu koyun size özel hale getirmiş olursunuz..

Giriş “KKM”
Şifre olarak net yazacağız

selam hocam bunu tam nasıl kuruyoruz adım adım anlatırmısınız yada kurma yolunu adım adım anlatan bir video cekseniz sevinirm

mrb programı bir türlü indiremiyoruz nasıl yardımcı olursunuz

Arkadaşlar yüklediğiniz dosyaları açamıyorum neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

seçeneklerde neden trafik sigortası yok onu nasıl ekleyebiliriz.

Bazı eksilkiller var acaba bunları nasıl düzenleyebiliriz veyahut siz bunun üzerinde bir güncelleme yapacakmısınız.Program içinde öncelikle teşekkür ederim.Ellerinize sağlık ama geliştirmek lazım

Sigorta Poliçe Takip

Sayın Taruz,
aşağıda belirttiğini programı bana göndermeniz mümkün müdür ?
mail adresim serefkarakus@gmail.com

İlginiz için teşekkürler.

Poliçe kayıtlarınızı saklayabileceğiniz, tarihi bitmek üzere olanları listelemek gibi bir çok şekilde sorgulama yapabileceğiniz, müşterilerinizin poliçe tutarlarını taksitlendirip ödemelerini listeleyebileceğiniz, bunları rapor olarak alabileceğiniz, vb. detayları olan bir program..

Ayrıca müşteri bilgilerinizi de ayrıntılı bir biçimde depolayabilir, program üzerinden onlara E-Posta yollayıp eğer uygun modeminiz varsa telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Gayet pratik menü düzenine sahip, kullanımı çok kolay…

Kullanmak isteyenler için logonun yazı tipini de ekliyorum.. SHIFT tuşuna basılı tutup programı tasarım düzeninde açarak kendi adınızı yazın veya logonuzu koyun size özel hale getirmiş olursunuz..

Giriş “KKM”

iyi günler benim bi sorum var ben bu programda hergün kestigim poliçelerin girişini yapıp hangi şirketten kestigimi seçtigimde ve komisyon oranını girdigimde bana sonuc verirmi ve ay sonunda da genel toplamlarını alabiliyormuyum

programı indirebilmeniz için altın üye olmalısınız. Emeğe saygı. Çok cüzi bir ücretle altın üye olabiliryorsun

Poliçe yönetimi indirdim ama şifre yanlış kkm yazdım olmuyor yardımcı olurmusunuz

Merhaba,,

Ben denedim açtı, büyük harfle şifre KKM

Selamlar.

Geri